Kuchynský nôž Tsubazo Gyuto 18,7 cm

Kód: 340318
€82 €68,33 bez DPH
Dočasne nedostupné
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Tsubazo Gyuto je japonský kuchynský nôž typu Gyuto. Gyuto je japonský ekvivalent európskeho šéfkuchárskeho noža. Má obojstranný výbrus a používa sa v ázijskej kuchyni na prípravu zeleniny, rýb a mäsa. Čepeľ dlhá 18,7 cm je vyrobená z nerezovej ocele Daido 1K6, ktorá si vyžaduje iba minimálnu starostlivosť a je takmer bezúdržbová. Čepeľ má tepaný povrch čím sa minimalizuje lepenie krájaných potravín na nôž. Zároveň je čepeľ pomerne tenká, čo dodáva nožu skvelé rezné vlastnosti. Oválna rukoväť z dreva Pakkawood je veľmi príjemná na dotyk. Rúčka je zakončená prstencom z polypropylénu. Nôž je vyrobený v Japonsku.

Detailné informácie

Rýchla doprava
Rýchla doprava
Zásielky doručujeme do 2 pracovných dní.
Vernostné zľavy až do 10%
Vernostné zľavy až do 10%
Pre registrovaných zákazníkov. Okamžitá zľava 2% po registrácií.
Záruka originality
Záruka originality
Nakupujeme priamo od výrobcov alebo oficiálnych distribútorov.

Podrobný popis

Tsubazo Gyuto je japonský kuchynský nôž typu Gyuto. Gyuto je japonský ekvivalent európskeho šéfkuchárskeho noža. Má obojstranný výbrus a používa sa v ázijskej kuchyni na prípravu zeleniny, rýb a mäsa. Čepeľ noža dlhá 18,7 cm je vyrobená z nerezovej ocele Daido 1K6, ktorá si vyžaduje iba minimálnu starostlivosť a je takmer bezúdržbová. Čepeľ má tepaný povrch čím sa minimalizuje lepenie krájaných potravín na nôž. Zároveň je čepeľ pomerne tenká, čo dodáva nožu skvelé rezné vlastnosti. Nôž je ľahký, takže sa s ním jednoducho pracuje a neunavíte sa ani pri dlhšej práci. Nôž je vyrobený v Japonsku.

Nôž má rukoväť z dreva Pakkawood. Rukoväť má symetrický oválny tvar, vďaka čomu je vhodná pre pravákov aj ľavákov. Zároveň je veľmi príjemná na dotyk. Rúčka je zakončená prstencom z polypropylénu.

Údržba: Odporúčame jemné ručné umývanie vo vlažnej vode, nôž nie je vhodný do umývačky riadu. Po použití je potrebné nôž umyť a utrieť do sucha.

Dodatočné parametre

Kategória: Japonské nože
Druh kuchynského noža: Gyuto
Kategória dĺžky čepele: 15,00 - 19,99 cm
Druh ocele: Nerezová oceľ
Materiál čepele: Daido 1K6
Materiál rukoväte: Drevo
Celková dĺžka: 30,9 cm
Dĺžka čepele: 18,7 cm
Dĺžka rukoväte: 12,2 cm
Hmotnosť: 120 g
Povrchová úprava čepele: Hammered
Krajina pôvodu: Japonsko
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: