Kuchynský nôž Tsubazo Gyuto 18,7 cm
Kód: 340318Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Tsubazo Gyuto je japonský kuchynský nôž typu Gyuto. Gyuto je japonský ekvivalent európskeho šéfkuchárskeho noža. Má obojstranný výbrus a používa sa v ázijskej kuchyni na prípravu zeleniny, rýb a mäsa. Čepeľ noža dlhá 18,7 cm je vyrobená z nerezovej ocele Daido 1K6, ktorá si vyžaduje iba minimálnu starostlivosť a je takmer bezúdržbová. Čepeľ má tepaný povrch čím sa minimalizuje lepenie krájaných potravín na nôž. Zároveň je čepeľ pomerne tenká, čo dodáva nožu skvelé rezné vlastnosti. Nôž je ľahký, takže sa s ním jednoducho pracuje a neunavíte sa ani pri dlhšej práci. Nôž je vyrobený v Japonsku.
Nôž má rukoväť z dreva Pakkawood. Rukoväť má symetrický oválny tvar, vďaka čomu je vhodná pre pravákov aj ľavákov. Zároveň je veľmi príjemná na dotyk. Rúčka je zakončená prstencom z polypropylénu.
Údržba: Odporúčame jemné ručné umývanie vo vlažnej vode, nôž nie je vhodný do umývačky riadu. Po použití je potrebné nôž umyť a utrieť do sucha.
Dodatočné parametre
Kategória: | Japonské nože |
---|---|
Druh kuchynského noža: | Gyuto |
Kategória dĺžky čepele: | 15,00 - 19,99 cm |
Druh ocele: | Nerezová oceľ |
Materiál čepele: | Daido 1K6 |
Materiál rukoväte: | Drevo |
Celková dĺžka: | 30,9 cm |
Dĺžka čepele: | 18,7 cm |
Dĺžka rukoväte: | 12,2 cm |
Hmotnosť: | 120 g |
Povrchová úprava čepele: | Hammered |
Krajina pôvodu: | Japonsko |
Položka bola vypredaná… |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.