Mäsiarske nože

Profesionálne mäsiarske nože určené na prácu s mäsom pre bitúnky alebo domáce zabíjačky. Kvalitný mäsiarsky nôž by mal mať veľmi ostrú čepeľ z kvalitnej ocele a pevnú protišmykovú rukoväť. Takýto nôž výrazne uľahčí spracovanie mäsa a práca s ním je omnoho jednoduchšia. V našej ponuke nájdete mäsiarske nože Victorinox, Swibo, švédske profesionálne mäsiarske nože Frosts (Mora) a mnoho iných. Na údržbu ostria mäsiarskeho noža je vhodné používať kvalitnú profesionálnu ocieľku.

55 položiek celkom
rybarsky filetovaci noz frosts fish slaughter 1030S P blue min
€26

Nôž na spracovanie rýb, prípadne mäsa od švédskeho výroobcu Frosts (divízia Morakniv) s čepeľou zo švédskej nerezovej ocele tvrdosti 58 HRC, ktorá má vďaka špeciálnej tepelnej...

1-1030S-P
rybarsky filetovaci noz frosts fish slaughter 1040s p 1 min
€27

Nôž na spracovanie rýb, prípadne mäsa od švédskeho výroobcu Frosts (divízia Morakniv) s čepeľou zo švédskej nerezovej ocele tvrdosti 58 HRC, ktorá má vďaka špeciálnej tepelnej...

1-1040S-P
Mora 7153PG 129 3980 1
€21

Profesionálny mäsiarsky vykosťovací nôž s rovnou a širokou čepeľou určený na spracovanie mäsa. Čepeľ dĺžky 15,3 cm je vyrobená zo švédskej nerezovej ocele tvrdosti 58 HRC, ktorá...

129-3980
Dellinger Pakka Wood XZ B2 6B 1
€30

Vykosťovací nôž Dellinger Pakka Wood Boning s dĺžkou čepele 14,5 cm navrhnutý pre rýchlu prácu s mäsom. Nôž spraví z vykosťovania mäsa razom vašu obľúbenú aktivitu, pretože v...

XZ-B2-6B
DICK REDSPIRIT Hektor 8172526K
€104

Dick Red Spirit mäsiarsky kuchynský nôž s čepeľou o dĺžke 26 cm, vhodný na spracovanie mäsa a vďaka zahnutému tvaru čepele sa dá použiť na precíznejšie rezy na oddelenie mäsa od...

8172526K
Kuchynský nôž Frosts vykostovaci 7126PG 1
€19

Vykosťovací nôž určený na spracovanie mäsa. Čepeľ dĺžky 13,1 cm je vyrobená zo švédskej nerezovej ocele tvrdosti 58 HRC, ktorá vďaka špeciálnej tepelnej úprave (pri -80⁰C)...

129-3950
kuchynsky noz frosts vykostovaci 8124PG 1 min
€20

Špeciálny vykosťovací nôž s úzkou a zakrivenou čepeľou určený na spracovanie mäsa. Čepeľ dĺžky 13,6 cm je vyrobená zo švédskej nerezovej ocele tvrdosti 58 HRC, ktorá vďaka...

129-3965
Dick Superior Neohybny 8289113 53 1
€16

Mäsiarsky nôž Dick MasterGrip na vykosťovanie s rovnou, neohybnou čepeľou je stredne veľký nôž s čepeľou o dĺžke 13 cm a využitím na spracovanie mäsa. Čepeľ noža je vyrobená z...

8289113-53
Dick Superior Semi Flexible 8288213 53
€16

Mäsiarsky nôž Dick MasterGrip na vykosťovanie s polo-flexibilnou, zakrivenou čepeľou, je stredne veľký nôž s čepeľou o dĺžke 13 cm a využitím na spracovanie mäsa. Čepeľ noža je...

8288213-53
Mora 7158PG 129 390 1
€22

Profesionálny mäsiarsky vykosťovací nôž so zahnutou čepeľou určený na spracovanie mäsa. Čepeľ dĺžky 15,7 cm je vyrobená zo švédskej nerezovej ocele tvrdosti 58 HRC, ktorá vďaka...

129-3900
Böker Core Professional vykosťovací 130865 1
€75

Kuchynský nôž Böker Core Professional na vykosťovanie z ocele X50CrMoV15 a plastovou rukoväťou. Dĺžka čepele je 16,5 cm.

130865
Boker Core Boning Knife 130765 1
€115

Kuchynský nôž Böker Core Wood vykosťovací z ocele X50CrMoV15 a rukoväťou z orechového dreva. Dĺžka čepele je 16,5 cm.

130765
Dellinger Okami K HAUS65 1
€65

Mimoriadne ostrý nôž Dellinger Okami z japonskej nerezovej ocele s dĺžkou ostria 14,5 cm je vhodný na vykosťovanie a jednoduchú prácu s mäsom. Ak nechcete stráviť celé...

K-HAUS65
DICK REDSPIRIT vykosťovací 8174515
€67

Kuchynský nôž Dick Red Spirit typu boning je stredne veľký nôž s čepeľou o dĺžke 15 cm, vhodný na vykosťovanie a spracovanie mäsa. Čepeľ noža je vyrobená z X50CrMo15 vysoko...

8174515
Dick Superior 8436813 1
€37

Kuchynský nôž typu boning je stredne veľký nôž s čepeľou o dĺžke 13 cm, vhodný na vykosťovanie a spracovanie mäsa. Čepeľ noža je vyrobená z X55CrMo14 vysoko legovanej, nerezovej...

8436813
Kuchynský nôž Frosts vykostovaci 7151PG 1 min
€21

Vykosťovací nôž s dlhou a úzkou čepeľou určený na spracovanie mäsa. Čepeľ dĺžky 15,1 cm je vyrobená zo švédskej nerezovej ocele tvrdosti 58 HRC, ktorá vďaka špeciálnej tepelnej...

129-3960
kuchynsky noz opinel n 122 1 min
€27,20

Kuchynský nôž od francúzskeho výrobcu Opinel, určený na vykosťovanie a prácu s mäsom. Čepeľ dĺžky 13 cm z kvalitnej nerezovej ocele X50CrMoV15, rukoväť z lakovaného bukového dreva.

001822
Kuchynský nôž Samura MO-V Vykosťovací
€42

Kuchynský nôž s rukoväťou z G10 a čepeľou dlhou 16,5 cm z kvalitnej japonskej nerezovej ocele AUS-8. Vykosťovací nôž určený na prácu s mäsom.

SM-0063
Hore
Ďalšie produkty

Prečo si vybrať práve mäsiarsky nôž?

Efektívne spracovanie mäsa: mäsiarske nože sú navrhnuté na efektívne spracovanie veľkých kusov mäsa. Mohutná a ostrá čepeľ umožní rýchle sekanie aj menej poddajných častí. Zvládnu aj vykosťovanie a porciovanie.

Odolnosť: nože na mäso sú zhotovené na spracovávanie veľkého množstva mäsa, čomu je prispôsobená aj extrémne odolná konštrukcia čepele.

Všestrannosť: nože zvládnu okrem mäsa aj sekanie zeleniny, ovocia a nepoddajných surovín ako sú dyne.

Minimum odpadu: jednoduché odstraňovanie mäsa aj z ťažšie dostupných miest, čo výrazne zredukuje tvorbu nevyužitých zvyškov.

Profesionálne využitie: nevyhnutné nástroje v mäsiarstvach, na bitúnkoch, zabíjačkách a všetkých miestach, kde zohráva rýchlosť a efektivita dôležitú úlohu.

Domáce použitie: nutná výbava všetkých kuchárov, ktorí nakupujú mäsové výrobky vo väčších množstvách alebo jednoducho radi pripravujú rôzne mäsové špeciality. V porovnaní s klasickými nožmi je efektívnosť prípravy mäsa so špecializovanými nožmi niekoľkonásobne vyššia.

Údržba: na zachovanie ostrosti a účinnosti nezabúdajte na pravidelnú údržbu ocieľkou a častejšie brúsenie.