Brúska na nože KAI diamantová/keramická

Kód: AP-0308
€28 €23,33 bez DPH
Dočasne nedostupné
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Kuchynská brúska na nože KAI Sharpener vám veľmi jednoducho a efektívne nabrúsi všetky vaše kuchynské nože.

Detailné informácie

Rýchla doprava
Rýchla doprava
Zásielky doručujeme do 2 pracovných dní.
Vernostné zľavy až do 10%
Vernostné zľavy až do 10%
Pre registrovaných zákazníkov. Okamžitá zľava 2% po registrácií.
Záruka originality
Záruka originality
Nakupujeme priamo od výrobcov alebo oficiálnych distribútorov.

Podrobný popis

Diamantová/keramická brúska na nože KAI Sharpener AP-0308

Kuchynská brúska KAI Sharpener predstavuje šikovný, jednoduchý a efektívny spôsob brúsenia vašich kuchynských nožov. Diamantové kotúče rýchlo ostria, zatiaľ čo keramické kolieska vybrúsia hranu späť na úroveň výrobnej ostrosti. Dodatočné keramické tyčinky zvládnu vyhladiť ostrie noža. Kompaktná brúska sa ľahko zmestí do vašej kuchynskej zásuvky. Brúska je vhodná iba na nože s obojstranným výbrusom.

Zloženie brúsky:

- 4x diamantové kotúče (270 grit),

- 2x keramické kolieska (150 grit),

- 2x keramické tyčinky (1000 grit).

Rozmery: 13,8 x 5,1 x 5,7 cm.

Japonské nože KAI

kai_logo_ Spoločnosť KAI Corporation bola založená v roku 1908 v meste Seki, v ktorom sa začali v 13. storočí vyrábať prvé samurajské meče. V priebehu rokov sa stalo mesto Seki prominentným centrom výroby vysoko kvalitných nožov a čepelí. KAI je celosvetovo známa práve svojimi japonskými kuchynskými nožmi, ale aj iným príbuzným sortimentom vrátane príborov, stojanov na nože, dosiek na krájanie či brúsnych systémov. Značka spája tradičné japonské techniky a remeselnú zručnosť so súčasnými inováciami. Výsledkom sú nože vyrobené s najvyšším stupňom presnosti, ktoré spĺňajú požiadavky aj najnáročnejších kulinárskych nadšencov.

Dodatočné parametre

Kategória: Vreckové brúsky
Rozmery: 13,8 x 5,1 x 5,7 cm
Krajina pôvodu: Čína
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: