Vidličky na mäso
Vidličky na mäso predstavujú v moderných kuchyniach úplne bežné kuchynské náradie, ktoré vám pomôže pri manipulácii a podávaní vareného mäsa. Ich poznávacím znamením sú dlhé, pevné hroty. Možností na ich využitie je hneď niekoľko. Veľmi dobre sa s nimi pracuje v spojení s kuchárskym nožom, kedy si môžete pomocou vidličky uchytiť väčší kus mäsa. Vidličku na mäso môžete taktiež použiť pri prenášaní mäsa z grilu alebo pekáča na taniere – ich ostré hroty prepichnú mäso dôkladne bez toho, aby sa rozpadli. Pri grilovaní môžete vidličku použiť na otáčanie kúskov mäsa, aby sa zabezpečilo rovnomerné prepečenie zo všetkých strán. Robustná konštrukcia zvládne manipuláciu aj s ťažšími kusmi mäsa.
Vidlica z nerezovej ocele typu X50CrMoV15. Celková dĺžka nástroju je 30 cm. Rukoväť z bukového dreva.
Vidlička na mäso Böker Core Professional z ocele X50CrMoV15 s plastovou rukoväťou. Celková dĺžka je 28,5 cm.
Vidlička na mäso vyrobená z kvalitnej švédskej nerezovej ocele Sandvik 14C28N. Rukoväť z brezového dreva je pevná, odolná a príjemná na dotyk. Výborný pomocník pri krájaní mäsa....