Nože Gyuto
Japonské nože Gyuto predstavujú všestranné kuchynské nože, označované aj ako šéfkuchárske alebo nože šéfkuchára. Dĺžka týchto nožov sa pohybuje zvyčajne medzi 180 – 240 mm a majú takmer vždy obojstranný výbrus. Nič vám nepokrája zeleninu a mäso tak šikovne ako nože Gyuto. Široká čepeľ dokáže odolávať väčšiemu tlaku pri náročnom sekaní, ktoré využijete najmä pri krájaní tvrdších potravín ako sú zemiaky, cibuľa či zeler.
![Kuchynský nôž Seki Kanetsugu Zuiun Kiritsuke Gyuto SPG2 21 cm](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.kniland.sk/user/shop/detail/21468-6_kuchynsky-noz-seki-kanetsugu-zuiun-kiritsuke-gyuto-spg2-21-cm.jpg?6665919d
)
Exluzívny japonský damaškový nôž typu Gyuto s 21 cm čepeľou z práškovej ocele SPG2.
![Seki Kantesugu Zuiun Kiwami 9505 1](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.kniland.sk/user/shop/detail/20814_seki-kantesugu-zuiun-kiwami-9505-1.jpg?64da3060
)
Exluzívny japonský damaškový nôž typu Gyuto s 21 cm čepeľou z práškovej ocele SPG2.