Nože Petty
Japonské nože Petty sa radia k najpoužívanejším nožom v kuchyni. Konštrukciou ide o malé nože, určené na jemnú a precíznu prácu. Nože môžete použiť pri krájaní byliniek alebo čistení drobného ovocia a zeleniny, ktoré si môžete pri práci držať pohodlne v ruke. Menšia čepeľ vám umožní presnejšie krájanie. Jemnou špičkou sa ideálne čistia všetky nepoddajné časti zeleniny. Dĺžka čepele sa zvyčajne pohybuje medzi 90 – 180 mm.
Kuchynský nôž na zeleninu z damaškovej ocele s jadrom z ocele VG-10. Dĺžka čepele 10,5 cm, celková dĺžka 24 cm. Rukoväť z olivového dreva.
Kuchynský nôž Dellinger Volcano Petty z damaškovej ocele a rukoväťou z G10. Dĺžka čepele 9 cm.
Exluzívny japonský damaškový nôž typu Petty s 15 cm čepeľou z práškovej ocele SPG2.