Mäsiarske nože
129-3795
129-3950
Nôž na spracovanie rýb, prípadne mäsa od švédskeho výroobcu Frosts (divízia Morakniv) s čepeľou zo švédskej nerezovej ocele tvrdosti 58 HRC, ktorá má vďaka špeciálnej tepelnej...
1-1040S-P
Exkluzívny kuchynský nôž s čepeľou dlhou 15 cm z japonskej damaškovej ocele tvrdosti až 61 HRC. Rukoväť z kompozitného materiálu G10 je pevná, odolná a príjemná na dotyk. Nôž je...
SD-0063
VX5.6003.15
VX5.6603.12
Švajčiarsky kuchynský nôž s rukoväťou z TPE (termoplastický elastomér) a úzkou čepeľou dĺžky 18 cm z kvalitnej nerezovej ocele. Vykosťovací nôž určený na prácu s mäsom.
VX5.6103.18
Švajčiarsky kuchynský nôž s rukoväťou z TPE (termoplastický elastomér) a úzkou čepeľou dĺžky 15 cm z kvalitnej nerezovej ocele. Vykosťovací nôž určený na prácu s mäsom.
VX5.6103.15
Profesionálny mäsiarsky vykosťovací nôž s rovnou a širokou čepeľou určený na spracovanie mäsa. Čepeľ dĺžky 17,9 cm je vyrobená zo švédskej nerezovej ocele tvrdosti 58 HRC, ktorá...
129-4020
Vykosťovací nôž s dlhou a úzkou čepeľou určený na spracovanie mäsa. Čepeľ dĺžky 15,1 cm je vyrobená zo švédskej nerezovej ocele tvrdosti 58 HRC, ktorá vďaka špeciálnej tepelnej...
129-3960
Kuchynský nôž od francúzskeho výrobcu Opinel, určený na vykosťovanie a prácu s mäsom. Čepeľ dĺžky 13 cm z kvalitnej nerezovej ocele X50CrMoV15, rukoväť z lakovaného bukového dreva.
001822
Profesionálny mäsiarsky vykosťovací nôž s rovnou a širokou čepeľou určený na spracovanie mäsa. Čepeľ dĺžky 15,3 cm je vyrobená zo švédskej nerezovej ocele tvrdosti 58 HRC, ktorá...
129-3980
VX5.5200.12
Švajčiarsky kuchynský nôž s palisandrového dreva a čepeľou dĺžky 23 cm z kvalitnej nerezovej ocele. Veľký mäsiarsky nôž určený na spracovanie mäsa. Pri kúpe noža s drevenou...
VX5.5200.23
Kuchynský nôž s rukoväťou z G10 a čepeľou dlhou 16,5 cm z kvalitnej japonskej nerezovej ocele AUS-8. Vykosťovací nôž určený na prácu s mäsom.
SM-0063
Švajčiarsky kuchynský nôž s rukoväťou z TPE (termoplastický elastomér) a zahnutou čepeľou dĺžky 15 cm z kvalitnej nerezovej ocele. Nôž je primárne určený na prácu s mäsom a...
VX5.7803.15
Švajčiarsky kuchynský nôž s rukoväťou z TPE (termoplastický elastomér) a zahnutou čepeľou dĺžky 25 cm z kvalitnej nerezovej ocele. Veľký mäsiarsky nôž určený na spracovanie mäsa.
VX5.7403.25
Švajčiarsky kuchynský nôž s rukoväťou z TPE (termoplastický elastomér) a úzkou zahnutou čepeľou dĺžky 15 cm z kvalitnej nerezovej ocele. Vykosťovací nôž určený na prácu s mäsom.
VX5.6603.15
Profesionálne mäsiarske nože určené na prácu s mäsom pre bitúnky alebo domáce zabíjačky. Kvalitný mäsiarsky nôž by mal mať veľmi ostrú čepeľ z kvalitnej ocele a pevnú protišmykovú rukoväť. Takýto nôž výrazne uľahčí spracovanie mäsa a práca s ním je omnoho jednoduchšia. V našej ponuke nájdete mäsiarske nože Victorinox, Swibo, švédske profesionálne mäsiarske nože Frosts (Mora) a mnoho iných. Na údržbu ostria mäsiarskeho noža je vhodné používať kvalitnú profesionálnu ocieľku.