Kuchynský nôž Dellinger Carbon Fragment Boning vykosťovací 15,5 cm

Kód: K-H140B
€70 €58,33 bez DPH
Skladom (1 ks)
Môžeme doručiť do:
30.4.2024
Možnosti doručenia

Extrémne ostrý nôž Dellinger Carbon Fragment Boning vám poslúži prevažne na vykosťovanie a rýchlu prácu s mäsom. Zúžená čepeľ vyrobená z damaškovej ocele má dĺžku 15,5 cm a dizajnovo pripomína nože japonského štýlu. Charakteristickou vlastnosťou čepele je tiež mierne zakrivenie, ktoré je veľmi nápomocné pri vykosťovaní v okolí kĺbov. Nôž má všestranné využitie, vďaka čomu sa bude skvele hodiť do každej kuchyne. Ak nechcete stráviť celé popoludnie vykosťovaním mäsa, tento nôž bude zaručený pomocník. Spríjemnite si varenie a okúste nový zážitok s kuchynskými nožmi značky Dellinger.

Detailné informácie

Rýchla doprava
Rýchla doprava
Zásielky doručujeme do 2 pracovných dní.
Vernostné zľavy až do 10%
Vernostné zľavy až do 10%
Pre registrovaných zákazníkov. Okamžitá zľava 2% po registrácií.
Záruka originality
Záruka originality
Nakupujeme priamo od výrobcov alebo oficiálnych distribútorov.

Podrobný popis

Kuchynský damaškový nôž Dellinger Carbon Fragment Boning.

Extrémne ostrý nôž Dellinger Carbon Fragment Boning vám poslúži prevažne na vykosťovanie a rýchlu prácu s mäsom. Zúžená čepeľ vyrobená z damaškovej ocele má dĺžku 15,5 cm a dizajnovo pripomína nože japonského štýlu. Charakteristickou vlastnosťou čepele je tiež mierne zakrivenie, ktoré je veľmi nápomocné pri vykosťovaní v okolí kĺbov. Nôž má všestranné využitie, vďaka čomu sa bude skvele hodiť do každej kuchyne. Ak nechcete stráviť celé popoludnie vykosťovaním mäsa, tento nôž bude zaručený pomocník. Spríjemnite si varenie a okúste nový zážitok s kuchynskými nožmi značky Dellinger.

Nože blízkej budúcnosti zo série „Dellinger Carbon Fragment“ predstavujú symbol moderných nožov. Čepeľ tohto noža vzniká veľmi kvalitnou metódou kalenia vo veľmi špecifických vákuových peciach, ktoré sú následne ochladené dusíkom. Nôž brúste pod uhlom 12 – 15 stupňov na dosiahnutie tvrdosti okolo 60 HRC a mimoriadnu ostrosť. Nože sa skvele hodia aj na grilovanie alebo do vonkajšej kuchyne. Použitá damašková oceľ neobsahuje žiadne jadro (Full Damascus) a splní všetky vaše predstavy o modernom noži.

Karbónová rukoväť noža pôsobí moderným dojmom a vyznačuje sa extrémnou ľahkosťou pri uchopení. V kombinácii s mimoriadne ostrou čepeľou sa stane zaručeným klenotom vašej kuchyne. Dvojité nitovanie zaisťuje dokonalú pevnosť, stabilitu a bezchybné spojenie damaškového ostria s rukoväťou.

Nože Dellinger sú vyrobené z kvalitných prírodných materiálov. Použitím damaškovej ocele sa z každého noža stáva osobitný a nenapodobiteľný kúsok. Z tohto dôvodu sa môže každý výrobok líšiť, čo však dodáva každému kúsku istú dávku originality. Nože sú doručené v detailnom spracovaní a rovnakej kvalite.

Rozmery: celková dĺžka 29 cm a váha 145 g.

Údržba a čistenie: každý jeden nôž si zaslúži osobitnú starostlivosť. Nože z damaškovej ocele nikdy neumývajte v umývačke riadu. Umyte iba ručne a ihneď osušte. Príležitostne nezabudnite natrieť olejom. Pri kontakte noža s niektorými agresívnejšími prvkami, by sa mohla na čepeli objaviť korózia materiálu. Každopádne nehrdzavie ostrie noža, ale práve prichytené čiastočky. Nože z japonskej ocele v žiadnom prípade nepoužívajte na krájanie tvrdých a zmrazených potravín. Mohlo by dôjsť k zlomeniu ostria, prípadne vylomeniu niektorej časti. Nôž nikdy nepoužívajte ako páčidlo a vyhnite sa akémukoľvek ohýbaniu či nárazom ostria. Nože ukladajte na bezpečné miesto, mimo dosah detí (ideálne na magnetický stojan).

Ostrenie noža: pre ostrenie noža z damaškovej ocele odporúčame používať diamantové alebo vodné brúsne kamene. Pokiaľ by ste si neboli istí svojimi ostriacimi zručnosťami, určite sa radšej obráťte na profesionálov. Škody vzniknuté pri neodbornom brúsení sú nezvratné.

Výhody produktu:

✅kvalitná damašková oceľ,
✅extrémna ostrosť,
✅tvrdosť materiálu,
✅japonský dizajn.

Nože Dellinger

Výrobca Dellinger Cutlery vznikol spojením jednotlivcov, ktorých spája vášeň a láska k nožom. Hlavnými hodnotami značky sú funkčnosť a jedinečnosť každého výrobku. V ich ponuke nájdete kúsky s kreatívnymi a zaujímavými dizajnami.

Dodatočné parametre

Kategória: Mäsiarske nože
Druh kuchynského noža: Vykosťovací nôž
Kategória dĺžky čepele: 15,00 - 19,99 cm
Druh ocele: Damašková oceľ
Materiál čepele: Damašková oceľ
Materiál rukoväte: Uhlíkové vlákno
Celková dĺžka: 29 cm
Dĺžka čepele: 15,5 cm
Dĺžka rukoväte: 11,5 cm
Hrúbka čepele: 2,4 mm
Hmotnosť: 145 g
Tvrdosť čepele: 60 HRC
Výbrus: Plochý

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Za značkou Dellinger stojí skupina ľudí, ktorých spája vášeň k nožom a snaha odlíšiť sa. Okrem výroby klasických nožov sa zameriavajú aj na predaj iných rezných nástrojov a rôzneho príslušenstva. Značke záleží najmä na funkčnosti a jedinečnosti každého výrobku. V ponuke nájdete kúsky s kreatívnymi a zaujímavými dizajnmi. To môže zahŕňať unikátne tvarovanie, zdobenie alebo inovatívne riešenia, ktoré odlišujú ich nože od ostatných na trhu. Nástroje od značky Dellinger prilákajú všetkých, ktorí túžia po praktických, ale aj esteticky príťažlivých kúskoch.