Kuchynský nôž od francúzskeho výrobcu Opinel, určený na vykosťovanie a prácu s mäsom. Čepeľ dĺžky 13 cm z kvalitnej nerezovej ocele Sandvik 12C27. Rukoväť vyrobená z...
Kuchynský nôž od francúzskeho výrobcu Opinel, určený na vykosťovanie a prácu s mäsom. Čepeľ dĺžky 13 cm z kvalitnej nerezovej ocele X50CrMoV15, rukoväť z lakovaného bukového dreva.
Švajčiarsky kuchynský nôž s rukoväťou z TPE (termoplastický elastomér) a čepeľou dlhou 15 cm z kvalitnej nerezovej ocele. Vykosťovací nôž určený na prácu s mäsom.
Švajčiarsky kuchynský nôž s rukoväťou z TPE (termoplastický elastomér) a zahnutou čepeľou dĺžky 20 cm z kvalitnej nerezovej ocele. Veľký mäsiarsky nôž určený na spracovanie mäsa.
Mäsiarsky nôž Dick MasterGrip na vykosťovanie s flexibilnou, zakrivenou čepeľou je stredne veľký nôž s čepeľou o dĺžke 13 cm, s využitím na spracovanie mäsa. Čepeľ noža je...
Mäsiarsky nôž Dick MasterGrip na vykosťovanie s flexibilnou čepeľou so zakrivením je stredne veľký nôž s čepeľou o dĺžke 15 cm, s využitím na spracovanie mäsa. Čepeľ noža je...
Nôž na spracovanie rýb, prípadne mäsa od švédskeho výroobcu Frosts (divízia Morakniv) s čepeľou zo švédskej nerezovej ocele tvrdosti 58 HRC, ktorá má vďaka špeciálnej tepelnej...