Kuchynský nôž Victorinox 5.5103.10 Fibrox Vykosťovací 10 cm

Kód: VX5.5103.10
€17,40 €14,50 bez DPH
Skladom (1 ks)

Švajčiarsky kuchynský nôž s rukoväťou z TPE (termoplastický elastomér) a krátkou čepeľou dĺžky 10 cm z kvalitnej nerezovej ocele. Vykosťovací nôž určený na prácu s mäsom, primárne s menšími kusmi ako napr. králik alebo hydina.

Detailné informácie

Podrobný popis

Nôž má rukoväť z TPE (termoplastický elastomér), ktorý je veľmi pevný a zároveň príjemný na dotyk.

Čepeľ z kvalitnej nerezovej ocele s hladkým ostrím je dlhá 10 cm a vyznačuje sa dlhotrvajúcou ostrosťou.

Využitie: špeciálny nôž, ideálny na vykosťovanie, spracovanie a odblaňovanie mäsa.

Údržba: nôž sa môže umývať v umývačke riadu, avšak z dôvodu dlhšej výdrže ostria odporúčame klasické umývanie so saponátom vo vlažnej vode.

Krajina pôvodu: Švajčiarsko. Všetky nože Victorinox sú plne vyrobené vo Švajčiarsku.

Dodatočné parametre

Kategória: Kuchynské nože Victorinox
Dĺžka čepele: 10 cm
Druh kuchynského noža: Vykosťovací nôž
Druh ocele: Nerezová oceľ
Materiál čepele: Nerezová oceľ
Materiál rukoväte: Guma/Plast

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Nože VictorinoxHistória firmy Victorinox sa začala písať v roku 1884 vo Švajčiarsku. Postupom času sa nože Victorinox stali svetoznámymi vďaka svojej kvalite a vysokej funkčnosti. Švajčiarsky nôž (Swiss Army Knife) je synonymom kvality a patrí medzi najpredávanejšie typy nožov na svete. Victorinox vyrába švajčiarsky nožík vo viacerých veľkostiach, medzi najpopulárnejšie patria 58 mm, 84 mm, 91 mm, 111 mm a 130 mm. Švajčiarske nože Victorinox sú vyrobené z nerezovej ocele kalenej na tvrdosť 56 HRC. Pílky na drevo, nožničky a pilníky na nechty, majú tvrdosť 53 HRC, skrutkovače, otvárače konzerv a šidlá 52 HRC, vývrtky 49 HRC.