Vykosťovací mäsiarsky nôž určený na spracovanie mäsa. Čepeľ dĺžky 15,3 cm je vyrobená zo švédskej nerezovej ocele tvrdosti 58 HRC, ktorá vďaka špeciálnej tepelnej úprave (pri...
Kuchynský nôž od francúzskeho výrobcu Opinel, určený na vykosťovanie a prácu s mäsom. Čepeľ dĺžky 13 cm z kvalitnej nerezovej ocele Sandvik 12C27. Rukoväť vyrobená z...
Kuchynský nôž od francúzskeho výrobcu Opinel, určený na vykosťovanie a prácu s mäsom. Čepeľ dĺžky 13 cm z kvalitnej nerezovej ocele X50CrMoV15, rukoväť z lakovaného bukového dreva.
Švajčiarsky kuchynský nôž s rukoväťou z TPE (termoplastický elastomér) a čepeľou dlhou 15 cm z kvalitnej nerezovej ocele. Vykosťovací nôž určený na prácu s mäsom.
Švajčiarsky kuchynský nôž s rukoväťou z TPE (termoplastický elastomér) a zahnutou čepeľou dĺžky 20 cm z kvalitnej nerezovej ocele. Veľký mäsiarsky nôž určený na spracovanie mäsa.
Mäsiarsky nôž Dick MasterGrip na vykosťovanie s flexibilnou, zakrivenou čepeľou je stredne veľký nôž s čepeľou o dĺžke 13 cm, s využitím na spracovanie mäsa. Čepeľ noža je...
Mäsiarsky nôž Dick MasterGrip na vykosťovanie s flexibilnou čepeľou so zakrivením je stredne veľký nôž s čepeľou o dĺžke 15 cm, s využitím na spracovanie mäsa. Čepeľ noža je...
Nôž na spracovanie rýb, prípadne mäsa od švédskeho výroobcu Frosts (divízia Morakniv) s čepeľou zo švédskej nerezovej ocele tvrdosti 58 HRC, ktorá má vďaka špeciálnej tepelnej...