Japonské nože, Strana 2

Kuchynský nôž s 23 cm dlhou čepeľou z kvalitnej japonskej nerezovej ocele AUS-8. Rukoväť z dreva pakawood je pevná a odolná voči vlhkosti. Model Tanto Slicer sa vďaka dlhej...

Kuchynský nôž s 24 cm dlhou čepeľou z kvalitnej japonskej nerezovej ocele AUS-8. Rukoväť z dreva pakawood je pevná a odolná voči vlhkosti. Nôž typu yanagiba je tradičný japonský...

Tradičný japonský kuchynský nôž typu Deba. Čepeľ z ocele Shirogami. Dĺžka čepele 24 cm, celková dĺžka 41 cm. Rukoväť z dreva magnólie.

Exluzívny japonský damaškový nôž typu Gyuto s 21 cm čepeľou z práškovej ocele SPG2.

Exluzívny japonský damaškový nôž typu Sujihiki s 24 cm čepeľou z práškovej ocele SPG2.

Tojiro Shippu FD-595 je japonský kuchynský nôž typu Gyuto - veľký kuchársky nôž, s čepeľou dlhou 24 cm z damaškovej ocele s jadrom z nerezovej ocele VG-10. Rukoväť z dreva...

XIN Cutlery Nakiri je japonský kuchynský nôž typu nakiri - tradičný japonský tvar noža, ktorý je primárne určený na krájanie zeleniny. Je ideálny na rýchle a precízne krájanie a...