Japonské nože, Strana 2
Radenie produktov
Výpis produktov
Kuchynský nôž na chlieb a pečivo z damaškovej ocele s jadrom z ocele VG-10. Dĺžka čepele 21,5 cm, celková dĺžka 37 cm. Osemuholníková rukoväť z uhlíkového vlákna a G10.
Kuchynský nôž so 16,7 cm čepeľou z kvalitnej japonskej nerezovej ocele AUS-8. Rukoväť z dreva pakawood je pevná a odolná voči vlhkosti. Nôž typu nakiri je tradičný japonský tvar...
Kuchynský nôž s čepeľou dlhou 18 cm z kvalitnej japonskej nerezovej ocele AUS-8. Rukoväť z dreva pakawood je pevná a odolná voči vlhkosti. Nôž typu santoku je ideálny na rýchle...
Kuchynský nôž s 23 cm dlhou čepeľou z kvalitnej japonskej nerezovej ocele AUS-8. Rukoväť z dreva pakawood je pevná a odolná voči vlhkosti. Model Tanto Slicer sa vďaka dlhej...
Sada japonských nožov z nehrdzavejúcej ocele VG-10. Sada obsahuje kuchársky nôž gyuto s dĺžkou čepele 20 cm a nôž petty s dĺžkou čepele 13,5 cm.
