Sada kuchynských nožov KAI Wasabi Black Set 67S-400

Kód: 67S-400
€90 €75 bez DPH
Skladom (1 ks)
Môžeme doručiť do:
3.5.2024
Možnosti doručenia

Sada japonských nožov z nehrdzavejúcej ocele obsahuje 2 steakové nože z edície KAI Wasabi Black. Dĺžka čepele nožov je 12 cm.

Detailné informácie

Rýchla doprava
Rýchla doprava
Zásielky doručujeme do 2 pracovných dní.
Vernostné zľavy až do 10%
Vernostné zľavy až do 10%
Pre registrovaných zákazníkov. Okamžitá zľava 2% po registrácií.
Záruka originality
Záruka originality
Nakupujeme priamo od výrobcov alebo oficiálnych distribútorov.

Podrobný popis

Sada steakových kuchynských nožov KAI Wasabi Black 67S-400 (2 ks)

Súprava steakových nožov KAI Wasabi Black 67S-400 vznikla spojením tradičnej kuchyne a Japonska. Nože sú ideálne najmä na domáce použitie. Séria v minimalistickom vyhotovení je veľmi nekomplikovaná na používanie a vhodná najmä pre kuchárov, ktorí hľadajú zlatý stred medzi cenou a výkonom.

Prečo si vybrať sadu nožov KAI Seki Wasabi Black:

✅KAI patrí medzi najužšiu špičku moderných výrobcov japonských nožov,
✅nože sú vyrobené za použitia najmodernejších technológií,
✅avšak stále si zachovávajú vysoký podiel ručnej práce skúsených remeselníkov,
✅nehrdzavejúca oceľ 1K6 s tvrdosťou 58 HRC a vysokou odolnosťou,
✅pravé japonské nože.

Nehrdzavejúca oceľ 1K6

Čepele nožov sú vyrobené z novo vyvinutej leštenej nerezovej ocele 1K6 s tvrdosťou 58 HRC. Ide o veľmi čistý typ nehrdzavejúcej ocele s extrémnou odolnosťou voči korózii vďaka vysokému obsahu chrómu. Nože disponujú obojstranným výbrusom.

Rukoväť z vodeodolného plastu

Všetky nože v balení disponujú elegantnou rukoväťou čiernej farby, vyrobenou z vodeodolného plastu. Materiál je veľmi príjemný na dotyk aj vďaka pridanému bambusovému prášku.

Typické oválne tvary rukovätí zaisťujú pohodlné a bezpečné uchopenie. Rukoväť a čepeľ z nehrdzavejúcej ocele sú kompletne zlisované a uzatvorené kovovým bolsterom, čím sa vylučuje hromadenie nečistôt.

Celá súprava nožov sa doručuje v štýlovom darčekovom obale.

Sada obsahuje:

- Steakové nože (2 ks) s dĺžkou čepele 12 cm si nájdu využitie na každej grilovačke, rodinnej oslave či pri chutnom nedeľnom obede. Nože totiž využijete okrem steakov, aj na servírovanie mnohých iných mäsových lahôdok. Vďaka vysokej ostrosti sa môžete tešiť na neporušené šťavnaté plátky plné chutí.

Nože sú kompletne vyrobené v Japonsku.

Starostlivosť o nože

Krájanie s nožmi: odporúčame vám rezať na drevenej alebo plastovej doske určenej na krájanie. Nikdy nepoužívajte materiály ako sklo, kameň či žulu, ktoré môžu natrvalo poškodiť jemnú čepeľ nožov.

Čistenie nožov: pred prvým použitím opláchnite nože v horúcej vode. Po každom ďalšom použití sa uistite, že ste nože riadne umyli s jemným čistiacim prostriedkom a osušili mäkkou utierkou. Pre vlastnú bezpečnosť utierajte nože vždy smerom od tela. Oplachovanie nožov ihneď po použití je nevyhnutné najmä pri práci s kyslými potravinami. Japonské nože nepatria do umývačky riadu. Na zachovanie dlhotrvajúcej ostrosti vždy umývajte iba ručne.

Skladovanie: pri skladovaní nožov dbajte na to, aby čepeľ neprichádzala do kontaktu s inými kovovými predmetmi. Mohlo by tak dôjsť k drobným poškodeniam alebo nechceným zafarbeniam kovov. Najlepším riešením je skladovanie nožov v blokoch alebo na magnetických stojanoch. V prípade, že plánujete nože skladovať v kuchynskej zásuvke, zaobstarajte si chrániče alebo puzdrá na čepele.

Starostlivosť o rukoväť: rukoväte z odolného plastu nevyžadujú žiadnu špeciálnu údržbu.

Brúsenie: časom sa na nožoch objavia prvé známky opotrebovania v podobe zníženej ostrosti, aj preto je vhodné občas nože profesionálne prebrúsiť. Na zabezpečenie trvalej ostrosti výrobca odporúča používať výhradne tradičné brúsne kamene či kožu na obťahovanie. Nerobte si zbytočnú prácu s používaním ocieľok, ktoré sú na japonské nože KAI kvôli vysokému stupňu tvrdosti úplne nepoužiteľné.

Japonské nože KAI

kai_logo_ Spoločnosť KAI Corporation bola založená v roku 1908 v meste Seki, v ktorom sa začali v 13. storočí vyrábať prvé samurajské meče. V priebehu rokov sa stalo mesto Seki prominentným centrom výroby vysoko kvalitných nožov a čepelí. KAI je celosvetovo známa práve svojimi japonskými kuchynskými nožmi, ale aj iným príbuzným sortimentom vrátane príborov, stojanov na nože, dosiek na krájanie či brúsnych systémov. Značka spája tradičné japonské techniky a remeselnú zručnosť so súčasnými inováciami. Výsledkom sú nože vyrobené s najvyšším stupňom presnosti, ktoré spĺňajú požiadavky aj najnáročnejších kulinárskych nadšencov.

Dodatočné parametre

Kategória: Sady kuchynských nožov
Druh kuchynského noža: Sada kuchynských nožov
Druh ocele: Nerezová oceľ
Materiál čepele: Daido 1K6
Materiál rukoväte: Plast
Tvrdosť čepele: 58 HRC
Krajina pôvodu: Japonsko

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: