Mäsiarske nože

Profesionálne mäsiarske nože určené na prácu s mäsom pre bitúnky alebo domáce zabíjačky. Kvalitný mäsiarsky nôž by mal mať veľmi ostrú čepeľ z kvalitnej ocele a pevnú protišmykovú rukoväť. Takýto nôž výrazne uľahčí spracovanie mäsa a práca s ním je omnoho jednoduchšia. V našej ponuke nájdete mäsiarske nože Victorinox, švédske profesionálne mäsiarske nože Frosts (Mora) a mnoho iných. Na údržbu ostria mäsiarskeho noža je vhodné používať kvalitnú profesionálnu ocieľku.

Radenie produktov

2 položiek celkom

Výpis produktov

DICK REDSPIRIT Hektor 8172526K
€99

Dick Red Spirit mäsiarsky kuchynský nôž s čepeľou o dĺžke 26 cm, vhodný na spracovanie mäsa a vďaka zahnutému tvaru čepele sa dá použiť na precíznejšie rezy na oddelenie mäsa od...

Kód: 8172526K
DICK REDSPIRIT vykosťovací 8174515
€65

Kuchynský nôž Dick Red Spirit typu boning je stredne veľký nôž s čepeľou o dĺžke 15 cm, vhodný na vykosťovanie a spracovanie mäsa. Čepeľ noža je vyrobená z X50CrMo15 vysoko...

Kód: 8174515

Ovládacie prvky výpisu

2 položiek celkom

Prečo si vybrať práve mäsiarsky nôž?

Efektívne spracovanie mäsa: mäsiarske nože sú navrhnuté na efektívne spracovanie veľkých kusov mäsa. Mohutná a ostrá čepeľ umožní rýchle sekanie aj menej poddajných častí. Zvládnu aj vykosťovanie a porciovanie.

Odolnosť: nože na mäso sú zhotovené na spracovávanie veľkého množstva mäsa, čomu je prispôsobená aj extrémne odolná konštrukcia čepele.

Všestrannosť: nože zvládnu okrem mäsa aj sekanie zeleniny, ovocia a nepoddajných surovín ako sú dyne.

Minimum odpadu: jednoduché odstraňovanie mäsa aj z ťažšie dostupných miest, čo výrazne zredukuje tvorbu nevyužitých zvyškov.

Profesionálne využitie: nevyhnutné nástroje v mäsiarstvach, na bitúnkoch, zabíjačkách a všetkých miestach, kde zohráva rýchlosť a efektivita dôležitú úlohu.

Domáce použitie: nutná výbava všetkých kuchárov, ktorí nakupujú mäsové výrobky vo väčších množstvách alebo jednoducho radi pripravujú rôzne mäsové špeciality. V porovnaní s klasickými nožmi je efektívnosť prípravy mäsa so špecializovanými nožmi niekoľkonásobne vyššia.

Údržba: na zachovanie ostrosti a účinnosti nezabúdajte na pravidelnú údržbu ocieľkou a častejšie brúsenie.