Mäsiarske nože

Profesionálne mäsiarske nože určené na prácu s mäsom pre bitúnky alebo domáce zabíjačky. Kvalitný mäsiarsky nôž by mal mať veľmi ostrú čepeľ z kvalitnej ocele a pevnú protišmykovú rukoväť. Takýto nôž výrazne uľahčí spracovanie mäsa a práca s ním je omnoho jednoduchšia. V našej ponuke nájdete mäsiarske nože Victorinox, švédske profesionálne mäsiarske nože Frosts (Mora) a mnoho iných. Na údržbu ostria mäsiarskeho noža je vhodné používať kvalitnú profesionálnu ocieľku.

Radenie produktov

37 položiek celkom

Výpis produktov

Mora 8158PG 129 3905 1
€21

Profesionálny mäsiarsky vykosťovací nôž so zahnutou čepeľou určený na spracovanie mäsa. Čepeľ dĺžky 15,8 cm je vyrobená zo švédskej nerezovej ocele tvrdosti 58 HRC, ktorá vďaka...

Kód: 129-3905
Mora 9124PG 129 3830 1
€20,70

Profesionálny mäsiarsky vykosťovací nôž s úzkou a zakrivenou čepeľou určený na spracovanie mäsa. Čepeľ dĺžky 12,4 cm je vyrobená zo švédskej nerezovej ocele tvrdosti 58 HRC,...

Kód: 129-3830
Kuchynský nôž Frosts vykostovaci 7126PG 1
€18,10

Vykosťovací nôž určený na spracovanie mäsa. Čepeľ dĺžky 13,1 cm je vyrobená zo švédskej nerezovej ocele tvrdosti 58 HRC, ktorá vďaka špeciálnej tepelnej úprave (pri -80⁰C)...

Kód: 129-3950
Dick Superior 8436813 1
€34,90

Kuchynský nôž typu boning je stredne veľký nôž s čepeľou o dĺžke 13 cm, vhodný na vykosťovanie a spracovanie mäsa. Čepeľ noža je vyrobená z X55CrMo14 vysoko legovanej, nerezovej...

Kód: 8436813
Kuchynský nôž Frosts vykostovaci 7151PG 1 min
€20,20

Vykosťovací nôž s dlhou a úzkou čepeľou určený na spracovanie mäsa. Čepeľ dĺžky 15,1 cm je vyrobená zo švédskej nerezovej ocele tvrdosti 58 HRC, ktorá vďaka špeciálnej tepelnej...

Kód: 129-3960
Mora 7153PG 129 3980 1
€19,60

Profesionálny mäsiarsky vykosťovací nôž s rovnou a širokou čepeľou určený na spracovanie mäsa. Čepeľ dĺžky 15,3 cm je vyrobená zo švédskej nerezovej ocele tvrdosti 58 HRC, ktorá...

Kód: 129-3980
Mora 7158PG 129 390 1
€20,70

Profesionálny mäsiarsky vykosťovací nôž so zahnutou čepeľou určený na spracovanie mäsa. Čepeľ dĺžky 15,7 cm je vyrobená zo švédskej nerezovej ocele tvrdosti 58 HRC, ktorá vďaka...

Kód: 129-3900
Kuchynský nôž Frosts vykostovaci 7179PG 1
€23,90

Profesionálny mäsiarsky vykosťovací nôž s rovnou a širokou čepeľou určený na spracovanie mäsa. Čepeľ dĺžky 17,9 cm je vyrobená zo švédskej nerezovej ocele tvrdosti 58 HRC, ktorá...

Kód: 129-4020
Samura Damascus Vykosťovací kuchynský nôž
€84

Exkluzívny kuchynský nôž s čepeľou dlhou 16,5 cm z japonskej damaškovej ocele tvrdosti až 61 HRC. Rukoväť z kompozitného materiálu G10 je pevná, odolná a príjemná na dotyk. Nôž...

Kód: SD-0063
Böker Core Professional vykosťovací 130865 1
€75

Kuchynský nôž Böker Core Professional na vykosťovanie z ocele X50CrMoV15 a plastovou rukoväťou. Dĺžka čepele je 16,5 cm.

Kód: 130865
Dellinger Samurai SXLK HP6 1
€83

Vykosťovací nôž Dellinger German Samurai Boning s dĺžkou čepele 15 cm vytvorený pre jednoduchú prácu s mäsom. Nôž spraví z vykosťovania mäsa razom vašu obľúbenú aktivitu,...

Kód: SXLK-HP6
Morakniv Frosts Unigrip 8124UG
Novinka
€20,70

Špeciálny vykosťovací nôž s úzkou a zakrivenou čepeľou určený na spracovanie mäsa. Čepeľ dĺžky 12,4 cm zo švédskej nerezovej ocele Sandvik 12C27. Rukoväť z polyamidu.

Kód: 8124UG
Dellinger Carbon Fragment K H140B 1
€91

Extrémne ostrý nôž Dellinger Carbon Fragment Boning vám poslúži prevažne na vykosťovanie a rýchlu prácu s mäsom. Zúžená čepeľ vyrobená z damaškovej ocele má dĺžku 15,5 cm a...

Kód: K-H140B
Dellinger Okami K HAUS65 1
€61

Mimoriadne ostrý nôž Dellinger Okami z japonskej nerezovej ocele s dĺžkou ostria 14,5 cm je vhodný na vykosťovanie a jednoduchú prácu s mäsom. Ak nechcete stráviť celé...

Kód: K-HAUS65
Mora 7154PG 129 3940 1
€18,10

Profesionálny mäsiarsky vykosťovací nôž s úzkou a zakrivenou čepeľou určený na spracovanie mäsa. Čepeľ dĺžky 15,4 cm je vyrobená zo švédskej nerezovej ocele tvrdosti 58 HRC,...

Kód: 129-3940
Mora 7157PG 129 3930 1
€19,40

Profesionálny mäsiarsky vykosťovací nôž s mierne zahnutou, širokou čepeľou určený na spracovanie mäsa. Čepeľ dĺžky 15,7 cm je vyrobená zo švédskej nerezovej ocele tvrdosti 58...

Kód: 129-3930
KAI DM 0743
€185

Kuchynský nôž KAI Shun Classic Gokujo na vykosťovanie a filetovanie. Nôž je vyrobený z damaškovej ocele s rukoväťou z čierneho dreva pakka. Dĺžka čepele je 16,5 cm.

Kód: DM-0743
KAI DM 0710
€175

Kuchynský nôž KAI Shun Classic vykosťovací z damaškovej ocele s rukoväťou z čierneho dreva pakka. Dĺžka čepele je 15 cm.

Kód: DM-0710
Tojiro DP VG10 F 803 1
€145

Kuchynský nôž Tojiro DP VG-10 Boning s dĺžkou čepele 15 cm z japonskej nerezovej ocele VG-10 a pevnou plastovou rukoväťou.

Kód: F-803
Victorinox 5.6603.15 Fibrox Vykosťovací kuchynský nôž 15 cm
€21 –28 %
€15,10

Švajčiarsky kuchynský nôž s rukoväťou z TPE (termoplastický elastomér) a úzkou zahnutou čepeľou dĺžky 15 cm z kvalitnej nerezovej ocele. Vykosťovací nôž určený na prácu s mäsom.

Kód: VX5.6603.15
Victorinox 5.6603.12 Fibrox Vykosťovací kuchynský nôž 12 cm
€19 –27 %
€13,70

Švajčiarsky vykosťovací kuchynský a mäsiarsky nôž s rukoväťou z TPE (termoplastický elastomér) a úzkou zahnutou čepeľou dĺžky 12 cm z kvalitnej nerezovej ocele. Vykosťovací...

Kód: VX5.6603.12
Victorinox 5.5203.16 Fibrox Mäsiarsky kuchynský nôž 16 cm
€25 –20 %
€19,80

Švajčiarsky kuchynský nôž s rukoväťou z TPE (termoplastický elastomér) a čepeľou dĺžky 16 cm z kvalitnej nerezovej ocele. Mäsiarsky nôž určený na spracovanie mäsa.

Kód: VX5.5203.16
Victorinox 5.5103.10 Fibrox Vykosťovací kuchynský nôž 10 cm
€21 –29 %
€14,90

Švajčiarsky kuchynský nôž s rukoväťou z TPE (termoplastický elastomér) a krátkou čepeľou dĺžky 10 cm z kvalitnej nerezovej ocele. Vykosťovací nôž určený na prácu s mäsom,...

Kód: VX5.5103.10
Victorinox 5.6103.12 Fibrox Vykosťovací kuchynský nôž 12 cm
€22 –30 %
€15,40

Švajčiarsky kuchynský nôž s rukoväťou z TPE (termoplastický elastomér) a úzkou čepeľou dĺžky 12 cm z kvalitnej nerezovej ocele. Vykosťovací nôž určený na prácu s mäsom.

Kód: VX5.6103.12

Ovládacie prvky výpisu

37 položiek celkom

Prečo si vybrať práve mäsiarsky nôž?

Efektívne spracovanie mäsa: mäsiarske nože sú navrhnuté na efektívne spracovanie veľkých kusov mäsa. Mohutná a ostrá čepeľ umožní rýchle sekanie aj menej poddajných častí. Zvládnu aj vykosťovanie a porciovanie.

Odolnosť: nože na mäso sú zhotovené na spracovávanie veľkého množstva mäsa, čomu je prispôsobená aj extrémne odolná konštrukcia čepele.

Všestrannosť: nože zvládnu okrem mäsa aj sekanie zeleniny, ovocia a nepoddajných surovín ako sú dyne.

Minimum odpadu: jednoduché odstraňovanie mäsa aj z ťažšie dostupných miest, čo výrazne zredukuje tvorbu nevyužitých zvyškov.

Profesionálne využitie: nevyhnutné nástroje v mäsiarstvach, na bitúnkoch, zabíjačkách a všetkých miestach, kde zohráva rýchlosť a efektivita dôležitú úlohu.

Domáce použitie: nutná výbava všetkých kuchárov, ktorí nakupujú mäsové výrobky vo väčších množstvách alebo jednoducho radi pripravujú rôzne mäsové špeciality. V porovnaní s klasickými nožmi je efektívnosť prípravy mäsa so špecializovanými nožmi niekoľkonásobne vyššia.

Údržba: na zachovanie ostrosti a účinnosti nezabúdajte na pravidelnú údržbu ocieľkou a častejšie brúsenie.