Nože Kiritsuke

Japonské nože Kiritsuke sa vyznačujú viacúčelovou tradičnou japonskou čepeľou a zvyknú sa používať na krájanie rýb alebo zeleniny. Kiritsuke dokážete používať na vykonávanie niektorých úloh, na ktoré sa zvyčajne používa Yanagiba alebo Usuba. V podstate ide o kombináciu dvoch nožov, ktoré boli vyvinuté na veľmi odlišné úkony. Čepeľ japonského noža typu Kiritsuke by mala byť podľa mnohých špecifík ešte rovnejšia ako Yanagiba a o niečo dlhšia ako Usuba. V mnohých reštauráciách v Japonsku má právo používať tento typ noža iba hlavný šéfkuchár, pretože Kiritsuke sa oddávna považuje za symbol vysokého postavenia. Dĺžka čepele týchto nožov sa zvykne pohybovať medzi 200 – 330 mm.

Radenie produktov

3 položiek celkom

Výpis produktov

Kai Shun Classic DM 0772
€139

Kuchynský nôž KAI Shun Classic Kiritsuke z damaškovej ocele s rukoväťou z čierneho dreva pakka. Dĺžka čepele je 9 cm.

Kód: DM-0772
Kai Shun Classic DM 0777
€219

Kuchynský nôž KAI Shun Classic Kiritsuke z damaškovej ocele s rukoväťou z čierneho dreva pakka. Dĺžka čepele je 15 cm.

Kód: DM-0777
Kai Shun Classic DM 0771
€259

Kuchynský nôž KAI Shun Classic Kiritsuke z damaškovej ocele s rukoväťou z čierneho dreva pakka. Dĺžka čepele je 20 cm.

Kód: DM-0771

Ovládacie prvky výpisu

3 položiek celkom