Steakové nože

Steakové nože využijete na hladké prerezanie vareného mäsa bez jeho trhania a poradia si aj s blanovitými tučnými časťami. Špeciálna ostrá čepeľ má vo väčšine prípadov dĺžku okolo 120 mm. Steakové nože sú síce primárne navrhnuté na servírovanie uvarených steakov, avšak smelo ich môžete použiť aj na iné druhy mäsa ako sú bravčové kotlety, jahňacina alebo hydina. Ak sa už steakové nože ocitnú vo vašej domácnosti, môžete si byť istí tým, že ich budete brať na každú rodinnú grilovačku, kempovanie alebo piknik, vďaka čomu si vychutnáte grilované špeciality aj mimo vášho domova.

Radenie produktov

2 položiek celkom

Výpis produktov

KAI DMS 400
€465

Sada damaškových kuchynských nožov obsahuje 4 steakové nože z edície KAI Shun Classic. Dĺžka čepele nožov je 12 cm.

Kód: DMS-400
KAI DM 0711
€125

Kuchynský nôž KAI Shun Classic steakový z damaškovej ocele s rukoväťou z čierneho dreva pakka. Dĺžka čepele je 12 cm.

Kód: DM-0711

Ovládacie prvky výpisu

2 položiek celkom