Nôž Tokisu Drop point CNC 18772

Kód: 18772
€49 €40,83 bez DPH
Skladom (1 ks)
Môžeme doručiť do:
30.4.2024
Možnosti doručenia

Vreckový nôž z nerezovej ocele 7Cr17MoV - drop point. Čepeľ dlhá 9 cm, celková dĺžka 20,8 cm. Rukoväť G10.

Detailné informácie

Rýchla doprava
Rýchla doprava
Zásielky doručujeme do 2 pracovných dní.
Vernostné zľavy až do 10%
Vernostné zľavy až do 10%
Pre registrovaných zákazníkov. Okamžitá zľava 2% po registrácií.
Záruka originality
Záruka originality
Nakupujeme priamo od výrobcov alebo oficiálnych distribútorov.

Podrobný popis

Zatvárací nôž Tokisu Drop point CNC 18772

Predstavujeme vreckový nôž Tokisu Drop point CNC 18772– váš dokonalý spoločník EDC! Vychutnajte si eleganciu dizajnu v japonskom štýle a zažite špičkový výkon, ktorý tento skladací nôž prináša. Tento nôž sa môže pochváliť 9 cm čepeľou z nerezovej ocele 7Cr17MoV tvaru drop point. Jej hrúbka 3 mm garantuje odolnosť a spoľahlivosť pri úlohách rôzneho druhu. Saténový povrch dodáva tomuto nástroju nádych sofistikovanosti. Vreckový nôž Tokisu Drop point CNC 18772, navrhnutý na každodenné nosenie (EDC), ponúka celkovú veľkosť 20,8 cm. Vložte si ho do vrecka alebo ho jednoducho pripevnite k výbave klipom na zavesenie. CNC je skratka pre Computer Numerical Control. Jednoducho povedané to znamená frézovanie riadené počítačom. Nahráte do počítača program, po ktorom fréza vyreže blok materiálu, kým nebudete mať diely, ktoré potrebujete. Keďže sa rozprávame o zatváracom noži, tak nesmieme zabudnúť spomenúť poistkový mechanizmus liner lock, ktorým nôž disponuje. Otváranie noža pomocou palcového kolíku na čepeli umožňuje nôž otvárať jednoručne. Nôž má guľôčkové ložiská. Celková hmotnosť noža je 98 g. Rukoväť je vyrobená z materiálu G10, takže v ruke nôž pôsobí veľmi komfortným pocitom. Získajte svôjho ostrého pomocníka ešte dnes a vychutnajte si ľahkosť a jednoduchosť pri vašich denných rezných potrebách.

Nože Tokisu

Tokisu, významná podznačka pod záštitou spoločnosti Martinez Albainox, predstavuje výnimočnú kolekciu taktických a vreckových nožov a vreckových nožov inšpirovanú bohatým dedičstvom japonského remeselného spracovania. Tokisu spája starodávne umenie Japonska s moderným, presným inžinierstvom a ukazuje sa ako cenovo prijateľnejšia alternatíva osobnej bezpečnosti a spokojnosti v oblasti taktických čepelí. Či už ste zberateľ so zmyslom pre starodávne remeselné spracovanie alebo moderný dobrodruh hľadajúci čepele, ktoré odzrkadľujú vaše ašpirácie, Tokisu sľubuje vynikajúcu škálu taktických nožov inšpirovaných krajinou vychádzajúceho slnka.

Dodatočné parametre

Kategória: Zatváracie nože
Druh noža: Zatvárací
Kategória dĺžky čepele: 9,00 - 9,99 cm
Druh ocele: Nerezová oceľ
Materiál čepele: 7Cr17MoV
Materiál rukoväte: G10
Poistka: Liner Lock
Puzdro: bez puzdra
Celková dĺžka: 20,8 cm
Dĺžka čepele: 9 cm
Dĺžka rukoväte: 11,8 cm
Hrúbka čepele: 3 mm
Hmotnosť: 98 g
Tvar čepele: Drop Point
Povrchová úprava čepele: Satin
Výbrus: Plochý
Krajina pôvodu: Čína

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

TokisuTokisu predstavuje významnú podznačku spoločnosti Martinez Albainox. Špecializuje sa na výrobu vreckových taktických nožov inšpirovaných remeselným spracovaním. Tokisu spája starodávne umenie Japonska s modernými inováciami a ukazuje sa ako cenovo prijateľnejšia alternatíva v odvetví taktických nástrojov. Značka ponúka veľmi pestrý výber vreckových nožov, čo umožňuje zákazníkom nájsť nože vyhovujúce ich preferenciám.