Nôž Tokisu Tanto 18450

Kód: 18450
€45 €37,50 bez DPH
Skladom (1 ks)
Môžeme doručiť do:
30.4.2024
Možnosti doručenia

Zatvárací nôž z nerezovej ocele 7Cr17MoV - tanto. Čepeľ dlhá 9 cm, celková dĺžka 21,2 cm. Rukoväť G10.

Detailné informácie

Rýchla doprava
Rýchla doprava
Zásielky doručujeme do 2 pracovných dní.
Vernostné zľavy až do 10%
Vernostné zľavy až do 10%
Pre registrovaných zákazníkov. Okamžitá zľava 2% po registrácií.
Záruka originality
Záruka originality
Nakupujeme priamo od výrobcov alebo oficiálnych distribútorov.

Podrobný popis

Vreckový nôž Tokisu Tanto 18450

Vylepšite svoje každodenné nosenie so šikovným vreckovým nožom Tokisu Tanto 18450. Dĺžka čepele 9 cm v tvare Tanto, vám umožňuje presné rezanie a prepichovanie. Či už ide o otváranie balíkov, remeselné spracovanie alebo zdolávanie prírody, všestrannosť tejto čepele nepozná hraníc. Čepeľ je potiahnutá saténovou povrchovou úpravou a je vyrobená z nerezovej ocele typu 7Cr17MoV. Rukoväť dĺžky 12,2 cm je tancom materiálu G10 a uhlíkových vlákien. Stelesňuje silu, sofistikovanosť a komfort. Nôž disponuje poistkou liner lock, ktorá je pripravená držať kontrolu nad vašou bezpečnosťou pri používaní tohto noža. Nôž má guľôčkové ložiská. Vreckový nôž Tanto 18450 s celkovou dĺžkou 21,2 cm je stelesnením kompaktného výkonu. Vložte si ho do vrecka, pripnite si ho na opasok alebo odložte – tento nôž sa bez námahy prispôsobí vášmu životnému štýlu. Celková váha noža je 110 g. Nôž disponuje klipom na zavesenie.

Nože Tokisu

Tokisu, významná podznačka pod záštitou spoločnosti Martinez Albainox, predstavuje výnimočnú kolekciu taktických a vreckových nožov a vreckových nožov inšpirovanú bohatým dedičstvom japonského remeselného spracovania. Tokisu spája starodávne umenie Japonska s moderným, presným inžinierstvom a ukazuje sa ako cenovo prijateľnejšia alternatíva osobnej bezpečnosti a spokojnosti v oblasti taktických čepelí. Či už ste zberateľ so zmyslom pre starodávne remeselné spracovanie alebo moderný dobrodruh hľadajúci čepele, ktoré odzrkadľujú vaše ašpirácie, Tokisu sľubuje vynikajúcu škálu taktických nožov inšpirovaných krajinou vychádzajúceho slnka.

Dodatočné parametre

Kategória: Zatváracie nože
Druh noža: Zatvárací
Kategória dĺžky čepele: 9,00 - 9,99 cm
Druh ocele: Nerezová oceľ
Materiál čepele: 7Cr17MoV
Materiál rukoväte: G10
Poistka: Liner Lock
Puzdro: bez puzdra
Celková dĺžka: 21,2 cm
Dĺžka čepele: 9 cm
Dĺžka rukoväte: 12,2 cm
Hrúbka čepele: 3,3 mm
Hmotnosť: 110 g
Tvar čepele: Tanto
Povrchová úprava čepele: Satin
Výbrus: Plochý
Krajina pôvodu: Čína

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

TokisuTokisu predstavuje významnú podznačku spoločnosti Martinez Albainox. Špecializuje sa na výrobu vreckových taktických nožov inšpirovaných remeselným spracovaním. Tokisu spája starodávne umenie Japonska s modernými inováciami a ukazuje sa ako cenovo prijateľnejšia alternatíva v odvetví taktických nástrojov. Značka ponúka veľmi pestrý výber vreckových nožov, čo umožňuje zákazníkom nájsť nože vyhovujúce ich preferenciám.