Kanetsune Seki
Táto spoločnosť bola založená v Japonskom meste Seki, roku 1964. Už od roku 1930 predkovia zakladateľov vyrábali kuchynské nože pre veľkoobchod vďaka čomu toto mesto dostalo prezývku „Mesto nožov“. Kanetsune bol kováč katan žijúci okolo 14-15 storočia a jeho meče boli známe aj v zámorí. V Kanetsune Seki veria že vďaka najnovším technológiám a tradičným technikám výroby, dosiahnu výsledok ktorý je zárukou kvality tak ako boli katany od majstra Kanetsune.
Kaméliový olej od japonského výrobcu nožov Kanetsune Seki. Kaméliový olej sa používa na ošetrovanie nožov z uhlíkovej ocele, keďže zabraňuje hrdzaveniu ocele. Po vyčistení noža...
KB-401
Kiridashi je tradičný japonský typ noža, používaný pri práci s drevom prípadne bambusom, vyrezávaní, pri práci s kožou, ale aj bežných aktivitách, ako napríklad zastrúhanie...
KB-612
Kuchynský nôž Kanetsune Seki Fruit Knife KC077 je japonský kuchynský nôž typu petty - menší nôž do kuchyne vhodný na prácu s ovocím a zeleninou, s čepeľou dlhou 10,5 cm z...
KC-077
KC-076
Odstraňovač hrdze z čepelí nožov, prípadne iných kovových povrchov.
Objem: 140 ml
KB-402
KC-075
Handrička určená na čistenie nožov, ideálna na stieranie odtlačkov prstov a leštenie čepele. Je vhodná aj na použitie na sklo, šošovky a pod.
Údržba: prať ručne v teplej vode,...
KB-403
Stránka 1 z 1 -
7 položiek celkom