Mäsiarske nože

Profesionálne mäsiarske nože určené na prácu s mäsom pre bitúnky alebo domáce zabíjačky. Kvalitný mäsiarsky nôž by mal mať veľmi ostrú čepeľ z kvalitnej ocele a pevnú protišmykovú rukoväť. Takýto nôž výrazne uľahčí spracovanie mäsa a práca s ním je omnoho jednoduchšia. V našej ponuke nájdete mäsiarske nože Victorinox, švédske profesionálne mäsiarske nože Frosts (Mora) a mnoho iných. Na údržbu ostria mäsiarskeho noža je vhodné používať kvalitnú profesionálnu ocieľku.

Radenie produktov

11 položiek celkom

Výpis produktov

KAI DM 0743
€185

Kuchynský nôž KAI Shun Classic Gokujo na vykosťovanie a filetovanie. Nôž je vyrobený z damaškovej ocele s rukoväťou z čierneho dreva pakka. Dĺžka čepele je 16,5 cm.

Kód: DM-0743
KAI DM 0710
€175

Kuchynský nôž KAI Shun Classic vykosťovací z damaškovej ocele s rukoväťou z čierneho dreva pakka. Dĺžka čepele je 15 cm.

Kód: DM-0710
Opinel les forgés 1890 disosso meat and poultry knife cm 13 002290
€122

Kuchynský nôž na vykosťovanie Opinel Les Forgés z nehrdzavejúcej ocele X50CrMoV15 s rukoväťou z bukového dreva. Dĺžka čepele je 13 cm.

Kód: 002290
kuchynsky noz opinel n 122 1 min
€29,30

Kuchynský nôž od francúzskeho výrobcu Opinel, určený na vykosťovanie a prácu s mäsom. Čepeľ dĺžky 13 cm z kvalitnej nerezovej ocele X50CrMoV15, rukoväť z lakovaného bukového dreva.

Kód: 001822
Boker Core Boning Knife 130765 1
€120

Kuchynský nôž Böker Core Wood vykosťovací z ocele X50CrMoV15 a rukoväťou z orechového dreva. Dĺžka čepele je 16,5 cm.

Kód: 130765
Victorinox 5.5200.20 Wood Mäsiarsky kuchynský nôž 20 cm
€50 –25 %
€37,20

Švajčiarsky kuchynský nôž z javorového dreva a čepeľou dĺžky 20 cm z kvalitnej nerezovej ocele. Veľký mäsiarsky nôž určený na spracovanie mäsa. Pri kúpe noža s drevenou...

Kód: VX5.5200.20
Victorinox 5.5200.16 Wood Mäsiarsky kuchynský nôž 16 cm
€46 –26 %
€34

Švajčiarsky kuchynský nôž z javorového dreva a čepeľou dĺžky 16 cm z kvalitnej nerezovej ocele. Mäsiarsky nôž určený na spracovanie mäsa. Pri kúpe noža s drevenou rukoväťou,...

Kód: VX5.5200.16
Victorinox 5.5200.12 Wood Mäsiarsky kuchynský nôž 12 cm
€42 –26 %
€30,80

Švajčiarsky kuchynský nôž z javorového dreva a čepeľou dĺžky 12 cm z kvalitnej nerezovej ocele. Mäsiarsky nôž určený na spracovanie mäsa. Pri kúpe noža s drevenou rukoväťou,...

Kód: VX5.5200.12
Dellinger Longevity Damascus Edition vykosťovací XZ B27RW6B FS 1
Novinka
€62

Vykosťovací kuchynský nôž z damaškovej ocele s jadrom z ocele VG-10. Dĺžka čepele 15,2 cm, celková dĺžka 29,4 cm. Rukoväť z dreva platanu.

Kód: XZ-B27RW6B-FS
Dellinger XZ X01 YD RW Rosewood Boning Damascus vykosťovací 19 cm
Novinka
€108

Extrémne ostrý nôž Dellinger Rosewood Boning Damascus vám poslúži prevažne na vykosťovanie a rýchlu prácu s mäsom. Zúžená čepeľ v japonskom štýle je vyrobená z damaškovej ocele...

Kód: XZ-X01-YD-RW
Victorinox 5.5200.23 Wood Mäsiarsky kuchynský nôž 23 cm
€53 –26 %
€38,70

Švajčiarsky kuchynský nôž z javorového dreva a čepeľou dĺžky 23 cm z kvalitnej nerezovej ocele. Veľký mäsiarsky nôž určený na spracovanie mäsa. Pri kúpe noža s drevenou...

Kód: VX5.5200.23

Ovládacie prvky výpisu

11 položiek celkom

Prečo si vybrať práve mäsiarsky nôž?

Efektívne spracovanie mäsa: mäsiarske nože sú navrhnuté na efektívne spracovanie veľkých kusov mäsa. Mohutná a ostrá čepeľ umožní rýchle sekanie aj menej poddajných častí. Zvládnu aj vykosťovanie a porciovanie.

Odolnosť: nože na mäso sú zhotovené na spracovávanie veľkého množstva mäsa, čomu je prispôsobená aj extrémne odolná konštrukcia čepele.

Všestrannosť: nože zvládnu okrem mäsa aj sekanie zeleniny, ovocia a nepoddajných surovín ako sú dyne.

Minimum odpadu: jednoduché odstraňovanie mäsa aj z ťažšie dostupných miest, čo výrazne zredukuje tvorbu nevyužitých zvyškov.

Profesionálne využitie: nevyhnutné nástroje v mäsiarstvach, na bitúnkoch, zabíjačkách a všetkých miestach, kde zohráva rýchlosť a efektivita dôležitú úlohu.

Domáce použitie: nutná výbava všetkých kuchárov, ktorí nakupujú mäsové výrobky vo väčších množstvách alebo jednoducho radi pripravujú rôzne mäsové špeciality. V porovnaní s klasickými nožmi je efektívnosť prípravy mäsa so špecializovanými nožmi niekoľkonásobne vyššia.

Údržba: na zachovanie ostrosti a účinnosti nezabúdajte na pravidelnú údržbu ocieľkou a častejšie brúsenie.