Mäsiarske nože

Profesionálne mäsiarske nože určené na prácu s mäsom pre bitúnky alebo domáce zabíjačky. Kvalitný mäsiarsky nôž by mal mať veľmi ostrú čepeľ z kvalitnej ocele a pevnú protišmykovú rukoväť. Takýto nôž výrazne uľahčí spracovanie mäsa a práca s ním je omnoho jednoduchšia. V našej ponuke nájdete mäsiarske nože Victorinox, Swibo, švédske profesionálne mäsiarske nože Frosts (Mora) a mnoho iných. Na údržbu ostria mäsiarskeho noža je vhodné používať kvalitnú profesionálnu ocieľku.

7 položiek celkom
Dellinger Pakka Wood XZ B2 6B 1
€30

Vykosťovací nôž Dellinger Pakka Wood Boning s dĺžkou čepele 14,5 cm navrhnutý pre rýchlu prácu s mäsom. Nôž spraví z vykosťovania mäsa razom vašu obľúbenú aktivitu, pretože v...

XZ-B2-6B
Böker Core Professional vykosťovací 130865 1
€75

Kuchynský nôž Böker Core Professional na vykosťovanie z ocele X50CrMoV15 a plastovou rukoväťou. Dĺžka čepele je 16,5 cm.

130865
Boker Core Boning Knife 130765 1
€115

Kuchynský nôž Böker Core Wood vykosťovací z ocele X50CrMoV15 a rukoväťou z orechového dreva. Dĺžka čepele je 16,5 cm.

130765
Dellinger Kuchynsky Noz German Samurai XZ B13S 6B 1
€32

Mimoriadne ostrý nôž Dellinger German Samurai Boning s dĺžkou čepele 16 cm určený prevažne na vykosťovanie a jednoduchú prácu s mäsom. Ak nechcete stráviť celé popoludnie...

XZ-B13S-6B
DICK REDSPIRIT vykosťovací 8174515
€67

Kuchynský nôž Dick Red Spirit typu boning je stredne veľký nôž s čepeľou o dĺžke 15 cm, vhodný na vykosťovanie a spracovanie mäsa. Čepeľ noža je vyrobená z X50CrMo15 vysoko...

8174515
kuchynsky noz opinel n 122 1 min
€27,20

Kuchynský nôž od francúzskeho výrobcu Opinel, určený na vykosťovanie a prácu s mäsom. Čepeľ dĺžky 13 cm z kvalitnej nerezovej ocele X50CrMoV15, rukoväť z lakovaného bukového dreva.

001822
DICK REDSPIRIT Hektor 8172526K
€104

Dick Red Spirit mäsiarsky kuchynský nôž s čepeľou o dĺžke 26 cm, vhodný na spracovanie mäsa a vďaka zahnutému tvaru čepele sa dá použiť na precíznejšie rezy na oddelenie mäsa od...

8172526K

Prečo si vybrať práve mäsiarsky nôž?

Efektívne spracovanie mäsa: mäsiarske nože sú navrhnuté na efektívne spracovanie veľkých kusov mäsa. Mohutná a ostrá čepeľ umožní rýchle sekanie aj menej poddajných častí. Zvládnu aj vykosťovanie a porciovanie.

Odolnosť: nože na mäso sú zhotovené na spracovávanie veľkého množstva mäsa, čomu je prispôsobená aj extrémne odolná konštrukcia čepele.

Všestrannosť: nože zvládnu okrem mäsa aj sekanie zeleniny, ovocia a nepoddajných surovín ako sú dyne.

Minimum odpadu: jednoduché odstraňovanie mäsa aj z ťažšie dostupných miest, čo výrazne zredukuje tvorbu nevyužitých zvyškov.

Profesionálne využitie: nevyhnutné nástroje v mäsiarstvach, na bitúnkoch, zabíjačkách a všetkých miestach, kde zohráva rýchlosť a efektivita dôležitú úlohu.

Domáce použitie: nutná výbava všetkých kuchárov, ktorí nakupujú mäsové výrobky vo väčších množstvách alebo jednoducho radi pripravujú rôzne mäsové špeciality. V porovnaní s klasickými nožmi je efektívnosť prípravy mäsa so špecializovanými nožmi niekoľkonásobne vyššia.

Údržba: na zachovanie ostrosti a účinnosti nezabúdajte na pravidelnú údržbu ocieľkou a častejšie brúsenie.