Mäsiarske nože

Profesionálne mäsiarske nože určené na prácu s mäsom pre bitúnky alebo domáce zabíjačky. Kvalitný mäsiarsky nôž by mal mať veľmi ostrú čepeľ z kvalitnej ocele a pevnú protišmykovú rukoväť. Takýto nôž výrazne uľahčí spracovanie mäsa a práca s ním je omnoho jednoduchšia. V našej ponuke nájdete mäsiarske nože Victorinox, Swibo, švédske profesionálne mäsiarske nože Frosts (Mora) a mnoho iných. Na údržbu ostria mäsiarskeho noža je vhodné používať kvalitnú profesionálnu ocieľku.

22 položiek celkom
rybarsky filetovaci noz frosts fish slaughter 1030S P blue min
€26

Nôž na spracovanie rýb, prípadne mäsa od švédskeho výroobcu Frosts (divízia Morakniv) s čepeľou zo švédskej nerezovej ocele tvrdosti 58 HRC, ktorá má vďaka špeciálnej tepelnej...

1-1030S-P
rybarsky filetovaci noz frosts fish slaughter 1040s p 1 min
€27

Nôž na spracovanie rýb, prípadne mäsa od švédskeho výroobcu Frosts (divízia Morakniv) s čepeľou zo švédskej nerezovej ocele tvrdosti 58 HRC, ktorá má vďaka špeciálnej tepelnej...

1-1040S-P
Kuchynský nôž Frosts vykostovaci 9153PG 1
€18

Vykosťovací mäsiarsky nôž určený na spracovanie mäsa. Čepeľ dĺžky 15,3 cm je vyrobená zo švédskej nerezovej ocele tvrdosti 58 HRC, ktorá vďaka špeciálnej tepelnej úprave (pri...

129-3795
Kuchynský nôž Frosts vykostovaci 7126PG 1
€19

Vykosťovací nôž určený na spracovanie mäsa. Čepeľ dĺžky 13,1 cm je vyrobená zo švédskej nerezovej ocele tvrdosti 58 HRC, ktorá vďaka špeciálnej tepelnej úprave (pri -80⁰C)...

129-3950
Kuchynský nôž Frosts vykostovaci 7151PG 1 min
€21

Vykosťovací nôž s dlhou a úzkou čepeľou určený na spracovanie mäsa. Čepeľ dĺžky 15,1 cm je vyrobená zo švédskej nerezovej ocele tvrdosti 58 HRC, ktorá vďaka špeciálnej tepelnej...

129-3960
Kuchynský nôž Victorinox 5.6003.15 Fibrox Vykosťovací 15 cm
€20 –10 %
€18

Švajčiarsky kuchynský nôž s rukoväťou z TPE (termoplastický elastomér) a čepeľou dlhou 15 cm z kvalitnej nerezovej ocele. Vykosťovací nôž určený na prácu s mäsom.

VX5.6003.15
Kuchynský nôž Victorinox 5.6103.18 Fibrox Vykosťovací 18 cm
€22

Švajčiarsky kuchynský nôž s rukoväťou z TPE (termoplastický elastomér) a úzkou čepeľou dĺžky 18 cm z kvalitnej nerezovej ocele. Vykosťovací nôž určený na prácu s mäsom.

VX5.6103.18
Kuchynský nôž Victorinox 5.6603.12 Fibrox Vykosťovací 12 cm
€18 –11 %
€16

Švajčiarsky vykosťovací kuchynský a mäsiarsky nôž s rukoväťou z TPE (termoplastický elastomér) a úzkou zahnutou čepeľou dĺžky 12 cm z kvalitnej nerezovej ocele. Vykosťovací...

VX5.6603.12
Kuchynský nôž Victorinox 5.6103.12 Fibrox Vykosťovací 12 cm
€20 –10 %
€18

Švajčiarsky kuchynský nôž s rukoväťou z TPE (termoplastický elastomér) a úzkou čepeľou dĺžky 12 cm z kvalitnej nerezovej ocele. Vykosťovací nôž určený na prácu s mäsom.

VX5.6103.12
Kuchynský nôž Victorinox 5.5103.10 Fibrox Vykosťovací 10 cm
€20 –15 %
€17

Švajčiarsky kuchynský nôž s rukoväťou z TPE (termoplastický elastomér) a krátkou čepeľou dĺžky 10 cm z kvalitnej nerezovej ocele. Vykosťovací nôž určený na prácu s mäsom,...

VX5.5103.10
Kuchynský nôž Victorinox 5.5200.16 Wood Mäsiarsky 16 cm
€40 –20 %
€32

Švajčiarsky kuchynský nôž z javorového dreva a čepeľou dĺžky 16 cm z kvalitnej nerezovej ocele. Mäsiarsky nôž určený na spracovanie mäsa. Pri kúpe noža s drevenou rukoväťou,...

VX5.5200.16
Kuchynský nôž Victorinox 5.5203.16 Fibrox Mäsiarsky 16 cm
€27 –14 %
€23

Švajčiarsky kuchynský nôž s rukoväťou z TPE (termoplastický elastomér) a čepeľou dĺžky 16 cm z kvalitnej nerezovej ocele. Mäsiarsky nôž určený na spracovanie mäsa.

VX5.5203.16
Kuchynský nôž Victorinox 5.7403.25 Fibrox Mäsiarsky 25 cm
€45 –20 %
€36

Švajčiarsky kuchynský nôž s rukoväťou z TPE (termoplastický elastomér) a zahnutou čepeľou dĺžky 25 cm z kvalitnej nerezovej ocele. Veľký mäsiarsky nôž určený na spracovanie mäsa.

VX5.7403.25
Kuchynský nôž Victorinox 5.7803.15 Fibrox Sťahovací 15 cm
€26 –15 %
€22

Švajčiarsky kuchynský nôž s rukoväťou z TPE (termoplastický elastomér) a zahnutou čepeľou dĺžky 15 cm z kvalitnej nerezovej ocele. Nôž je primárne určený na prácu s mäsom a...

VX5.7803.15
Kuchynský nôž Victorinox 5.5200.12 Wood Mäsiarsky 12 cm
€37 –21 %
€29

Švajčiarsky kuchynský nôž z javorového dreva a čepeľou dĺžky 12 cm z kvalitnej nerezovej ocele. Mäsiarsky nôž určený na spracovanie mäsa. Pri kúpe noža s drevenou rukoväťou,...

VX5.5200.12
Kuchynský nôž Victorinox 5.5203.20 Fibrox Mäsiarsky 20 cm
€35 –20 %
€28

Švajčiarsky kuchynský nôž s rukoväťou z TPE (termoplastický elastomér) a čepeľou dĺžky 20 cm z kvalitnej nerezovej ocele. Veľký mäsiarsky nôž určený na spracovanie mäsa.

VX5.5203.20
Kuchynský nôž Victorinox 5.6103.15 Fibrox Vykosťovací 15 cm
€20 –15 %
€17

Švajčiarsky kuchynský nôž s rukoväťou z TPE (termoplastický elastomér) a úzkou čepeľou dĺžky 15 cm z kvalitnej nerezovej ocele. Vykosťovací nôž určený na prácu s mäsom.

VX5.6103.15
Kuchynský nôž Victorinox 5.5200.20 Wood Mäsiarsky 20 cm
€46 –21 %
€36

Švajčiarsky kuchynský nôž z javorového dreva a čepeľou dĺžky 20 cm z kvalitnej nerezovej ocele. Veľký mäsiarsky nôž určený na spracovanie mäsa. Pri kúpe noža s drevenou...

VX5.5200.20
Hore
Ďalšie produkty

Prečo si vybrať práve mäsiarsky nôž?

Efektívne spracovanie mäsa: mäsiarske nože sú navrhnuté na efektívne spracovanie veľkých kusov mäsa. Mohutná a ostrá čepeľ umožní rýchle sekanie aj menej poddajných častí. Zvládnu aj vykosťovanie a porciovanie.

Odolnosť: nože na mäso sú zhotovené na spracovávanie veľkého množstva mäsa, čomu je prispôsobená aj extrémne odolná konštrukcia čepele.

Všestrannosť: nože zvládnu okrem mäsa aj sekanie zeleniny, ovocia a nepoddajných surovín ako sú dyne.

Minimum odpadu: jednoduché odstraňovanie mäsa aj z ťažšie dostupných miest, čo výrazne zredukuje tvorbu nevyužitých zvyškov.

Profesionálne využitie: nevyhnutné nástroje v mäsiarstvach, na bitúnkoch, zabíjačkách a všetkých miestach, kde zohráva rýchlosť a efektivita dôležitú úlohu.

Domáce použitie: nutná výbava všetkých kuchárov, ktorí nakupujú mäsové výrobky vo väčších množstvách alebo jednoducho radi pripravujú rôzne mäsové špeciality. V porovnaní s klasickými nožmi je efektívnosť prípravy mäsa so špecializovanými nožmi niekoľkonásobne vyššia.

Údržba: na zachovanie ostrosti a účinnosti nezabúdajte na pravidelnú údržbu ocieľkou a častejšie brúsenie.