Nôž Aitor Jungle King I White 16015

Kód: 16015
€291 €242,50 bez DPH
Skladom (2 ks)
Môžeme doručiť do:
30.4.2024
Možnosti doručenia

Survival nôž z nerezovej ocele CrMoVa. Celková dĺžka 36 cm, čepeľ dlhá 20,5 cm. Rukoväť biela, dutá, z liateho kovu.

Detailné informácie

Rýchla doprava
Rýchla doprava
Zásielky doručujeme do 2 pracovných dní.
Vernostné zľavy až do 10%
Vernostné zľavy až do 10%
Pre registrovaných zákazníkov. Okamžitá zľava 2% po registrácií.
Záruka originality
Záruka originality
Nakupujeme priamo od výrobcov alebo oficiálnych distribútorov.

Podrobný popis

Rambo nôž Aitor Jungle King I White

Ste outdoorový nadšenec, survivalista alebo jednoducho niekto, kto oceňuje dobre spracované náradie? Nože Aitor sú navrhnuté tak, aby spĺňali požiadavky rôznych taktických situácií. Sú zmesou robustnej odolnosti, precíznej konštrukcie a všestrannej funkčnosti. Jungle King I, legendárny nôž zo série Jungle King, je v očiach mnohých odborníkov považovaný za jednoho z najlepších vo svojej kategórii. Jeho dizajn, všestrannosť a funkčnosť umožňujú prispôsobiť sa akémukoľvek extrémnemu prostrediu s cieľom zabezpečiť prežitie. Rambo nože sú inšpirované ikonickými nožmi presláveného filmového charakteru Johna Ramba.

Nôž obsahuje mini survival kit schovaný v rukoväti a puzdre. Kovový uzáver rukoväte je odnímateľný, pod ktorým sa skrýva šikovný vodotesný priestor, vhodný ako úložisko drobných predmetov alebo survival príslušenstva.

Čepeľ tvaru clip point, je vyrobená z nehrdzavejúcej ocele CrMoVa v dĺžke 20,5 cm s hrúbkou 5 mm. Oceľ je temporovaná na tvrdosť 55/58 HRC. Celková dĺžka noža je 36 cm a celková váha 1156 g. Čepeľ z chrbtovej strany disponuje dvojitou pílkou.

Rukoväť je bielej farby vyrobená z liateho kovu. Rukoväte nožov Rambo sú vo všeobecnosti premyslene navrhnuté pre pohodlie a priľnavosť. Sú vyrobené z odolných materiálov, ako je guma, kov alebo syntetické kompozity a poskytujú bezpečné držanie aj vo vlhkom alebo náročnom prostredí. Ergonomický dizajn zaručuje, že nôž je vo vašej ruke vyvážený a prirodzený, čo umožňuje presnú a kontrolovanú manipuláciu.

Tento nôž je vyhľadávaný a používaný mnohými silovými zložkami po celom svete a môžte to byť práve vy, kto ho vezme sa popasovať s nástrahami nových dobrodrúžstiev v prírode. Nôž je dodávaný spolu s puzdrom zo spevneného plastu.

Balenie obsahuje:

- rybárska súprava,
- súprava na šitie,
- skalpel,
- obväzy,
- kliešte,
- kompas,
- SOS signálové zrkadlo,
- latexová trubica (prak),
- viacúčelový nôž skinner.

Nože Aitor

AITOR je medzinárodným štandardom v oblasti nožov na prežitie a taktických nožov. S viac ako 80-ročnou skúsenosťou, značka zaručuje stabilnú kvalitu na najvyššej úrovni. Málokto môže ponúknuť takú širokú škálu exkluzívneho príslušenstva spojeného s jedinečnou odolnosťou, ktorá uspokojí potreby aj pri najnáročnejšom zaobchádzaní.

Dodatočné parametre

Kategória: Nože s pevnou čepeľou
Druh noža: S pevnou čepeľou
Kategória dĺžky čepele: 20,00 - 24,99 cm
Druh ocele: Nerezová oceľ
Materiál čepele: Nerezová oceľ
Materiál rukoväte: Kov
Puzdro: Plastové
Celková dĺžka: 36 cm
Dĺžka čepele: 20,5 cm
Dĺžka rukoväte: 15,5 cm
Hrúbka čepele: 5 mm
Hmotnosť: 1156 g
Tvrdosť čepele: 55-58 HRC
Tvar čepele: Clip Point
Výbrus: Dutý
Krajina pôvodu: Španielsko

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Výrobca AITOR sa špecializuje na výrobu taktických nožov a nástrojov na prežitie. Viac ako 80-ročné skúsenosti robia zo značky skúseného veterána v oblasti taktických nástrojov a málokto môže na trhu ponúknuť takú širokú škálu exkluzívneho príslušenstva. Nástroje od značky Aitor sa vyznačujú prvotriednou odolnosťou a splnia očakávania všetkých náročných používateľov.