Nôž Aitor Zero White 16126

Kód: 16126
€154 €128,33 bez DPH
Skladom (1 ks)
Môžeme doručiť do:
30.4.2024
Možnosti doručenia

Taktický nôž z nerezovej ocele CrMoVa. Celková dĺžka 24 cm, čepeľ dlhá 12 cm. Rukoväť čierna micarta.

Detailné informácie

Rýchla doprava
Rýchla doprava
Zásielky doručujeme do 2 pracovných dní.
Vernostné zľavy až do 10%
Vernostné zľavy až do 10%
Pre registrovaných zákazníkov. Okamžitá zľava 2% po registrácií.
Záruka originality
Záruka originality
Nakupujeme priamo od výrobcov alebo oficiálnych distribútorov.

Podrobný popis

Nôž na prežitie Aitor Zero White 16126

Ste outdoorový nadšenec, survivalista alebo jednoducho niekto, kto oceňuje dobre spracované náradie? Nože Aitor sú navrhnuté tak, aby spĺňali požiadavky rôznych taktických situácií. Sú zmesou robustnej odolnosti, precíznej konštrukcie a všestrannej funkčnosti. Aitor Zero je kvalitný, spoľahlivý, taktický nož pre prežitie, ktorý si poradí s nejednou náročnejšou výzvou v teréne. Je to extrémne odolný a výkonný nástroj, navrhnutý na zvládanie rôznych extrémnych situácií prežitia.

Jeho čepeľ je vyrobená z nerezovej ocele Cr.Mo.Va., temperovanej na tvrdosť 55/58 HRC. Jej dĺžka je 12 cm v hrúbke 5 mm a má saténovú povrchovú úpravu. Celková dĺžka noža je 24 cm a váži 593 g.

Rukoväť je čiernej farby vyrobená z materiálu micarta. Rukoväte nožov na prežitie sú vo všeobecnosti premyslene navrhnuté pre pohodlie a priľnavosť. Sú vyrobené z odolných materiálov, ako je guma, kov alebo syntetické kompozity a poskytujú bezpečné držanie aj vo vlhkom alebo náročnom prostredí. Ergonomický dizajn zaručuje, že nôž je vo vašej ruke vyvážený a prirodzený, čo umožňuje presnú a kontrolovanú manipuláciu. Nôž je dodávaný spolu s čiernym textilným puzdrom. Súčasťou spodnej strany rukoväte je aj magnéziová tyčka, ktorá prioritne slúži ako kresadlo.

Nože Aitor

AITOR je medzinárodným štandardom v oblasti nožov na prežitie a taktických nožov. S viac ako 80-ročnou skúsenosťou, značka zaručuje stabilnú kvalitu na najvyššej úrovni. Málokto môže ponúknuť takú širokú škálu exkluzívneho príslušenstva spojeného s jedinečnou odolnosťou, ktorá uspokojí potreby aj pri najnáročnejšom zaobchádzaní.

Dodatočné parametre

Kategória: Nože s pevnou čepeľou
Druh noža: S pevnou čepeľou
Kategória dĺžky čepele: 12,00 - 14,99 cm
Druh ocele: Nerezová oceľ
Materiál čepele: Nerezová oceľ
Materiál rukoväte: Micarta
Puzdro: Textilné
Celková dĺžka: 24 cm
Dĺžka čepele: 12 cm
Dĺžka rukoväte: 12 cm
Hrúbka čepele: 5 mm
Hmotnosť: 593 g
Tvrdosť čepele: 55-58 HRC
Tvar čepele: Drop Point
Povrchová úprava čepele: Satin
Výbrus: Dutý
Krajina pôvodu: Španielsko

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Výrobca AITOR sa špecializuje na výrobu taktických nožov a nástrojov na prežitie. Viac ako 80-ročné skúsenosti robia zo značky skúseného veterána v oblasti taktických nástrojov a málokto môže na trhu ponúknuť takú širokú škálu exkluzívneho príslušenstva. Nástroje od značky Aitor sa vyznačujú prvotriednou odolnosťou a splnia očakávania všetkých náročných používateľov.