Japonské nože, Strana 3
Radenie produktov
Výpis produktov
Tradičný japonský kuchynský nôž typu Deba. Čepeľ z ocele Shirogami. Dĺžka čepele 24 cm, celková dĺžka 41 cm. Rukoväť z dreva magnólie.
Kuchynský nôž Böker Core Wood Santoku z ocele X50CrMoV15 a rukoväťou z orechového dreva. Dĺžka čepele je 16,5 cm.
Japonský kuchynský nôž typu Deba. Ručne kovaná čepeľ dĺžky 15 cm z prvotriednej japonskej ocele Shirogami 2 (známa aj ako White paper steel) s jednostranným výbrusom. Rukoväť z...
Japonský kuchynský nôž typu Deba. Ručne kovaná čepeľ dĺžky 18 cm z prvotriednej japonskej ocele Shirogami 2 (známa aj ako White paper steel) s jednostranným výbrusom. Rukoväť z...
Japonský kuchynský nôž typu Usuba. Ručne kovaná čepeľ dĺžky 16,5 cm z prvotriednej japonskej ocele Shirogami 2 (známa aj ako White paper steel) s jednostranným výbrusom. Rukoväť...
Japonský kuchynský nôž typu Usuba. Ručne kovaná čepeľ dĺžky 18 cm z prvotriednej japonskej ocele Shirogami 2 (známa aj ako White paper steel) s jednostranným výbrusom. Rukoväť z...
Japonský kuchynský nôž typu Usuba s čepeľou dlhou 19,5 cm z prvotriednej japonskej ocele Shirogami (známa aj ako White paper steel). Rukoväť z dreva magnólie v tvare D je veľmi...
Tojiro Shippu FD-595 je japonský kuchynský nôž typu Gyuto - veľký kuchársky nôž, s čepeľou dlhou 24 cm z damaškovej ocele s jadrom z nerezovej ocele VG-10. Rukoväť z dreva...
Švajčiarsky kuchynský nôž z javorového dreva a čepeľou dĺžky 17 cm z kvalitnej nerezovej ocele. Nôž typu santoku je ideálny na rýchle a precízne krájanie a sekanie. Pri kúpe...
Švajčiarsky kuchynský nôž s rukoväťou z orechového dreva a čepeľou dĺžky 17 cm z kvalitnej nerezovej ocele. Nôž typu santoku je ideálny na rýchle a precízne krájanie a sekanie....
