Sada kuchynských nožov Tojiro Basic VG10 - Santoku 17 cm, Petty 13,5 cm
Kód: TBS-200
Novinka
Tojiro sada Tojiro Basic VG10 TBS 200 Santoku 17 cm, Petty 13,5 cm
Loading...

Sada kuchynských nožov Tojiro Basic VG10 - Santoku 17 cm, Petty 13,5 cm

Kód: TBS-200

Sada japonských nožov z nehrdzavejúcej ocele VG-10. Sada obsahuje nôž santoku s dĺžkou čepele 17 cm a nôž petty s dĺžkou čepele 13,5 cm.

Detailné informácie

Skladom
20.6.2025
TIP! Nakúpte počas pracovných dní do 13:00 a vašu objednávku odošleme ešte v ten deň.
Môžeme doručiť do Možnosti doručenia Strážiť
€138 €112,20 bez DPH

Služby Kniland Partneri

Nákupom tohto produktu získate zľavu na:

Máte účet? Máme pre vás zľavy.

Zaregistrujte sa teraz a získajte zľavu 2 %. Prihlásení zákazníci vidia cenu už s vernostnou zľavou.

Registrácia

Zákaznická podpora

Zavolajte nám každý pracovný deň od 8:00 do 16:30

Rýchla doprava
Rýchla doprava
Zásielky doručujeme do 2 pracovných dní.
Tovar skladom
Tovar skladom
Produkty máme okamžite dostupné vo vlastnom sklade.
Vernostné zľavy až do 10%
Vernostné zľavy až do 10%
Pre registrovaných zákazníkov. Okamžitá zľava 2% po registrácií.
Záruka originality
Záruka originality
Nakupujeme priamo od výrobcov alebo oficiálnych distribútorov.

Podrobný popis

Sada japonských nožov Tojiro Basic VG10 (2 ks)

Súprava kuchynských nožov Tojiro Basic VG10 TBS-200 je ideálnou voľbou do vašej kuchyne. Nože sú ľahké, ostré a vynikajúco sa s nimi manipuluje. Táto sada je stelesnením filozofie značky Tojiro priniesť profesionálnu ostrosť nožov do vášho domova.

Sada obsahuje nože:

  • Tojiro Basic VG10 Santoku s dĺžkou čepele 17 cm. Je to všestranný nôž na spracovanie mäsa, rýb aj zeleniny,
  • Tojiro Basic VG10 Petty s dĺžkou čepele 13,5 cm. Ide o univerzálny nôž, vhodný najmä na bežné práci v kuchyni, ideálny na prácu so zeleninou, ovocím a bežné menšie kuchynské činnosti.

Čepele nožov sú z japonskej vysokokvalitnej ocele VG-10 vloženej (laminátovanej) medzi dvoma vrstvami nerezovej ocele s obsahom chrómu až 13 %. Nože majú vďaka tomu vysokú odolnosť voči korózii, sú ostré a ľahko sa brúsia. Rukoväte sú z vrstvených drevených dýh a živice, tzv. pakkawood, ktoré majú vysokú odolnosť voči vlhkosti. Sú hygienické a mimoriadne vhodné do kuchynského prostredia.

Údržba: odporúčame jemné ručné umývanie vo vlažnej vode, nôž nie je vhodný do umývačky riadu. Po použití je potrebné nôž umyť a utrieť do sucha. Oceľ VG-10 je síce nerezová, ale aj napriek tomu môže byť mierne náchylná na bodovú koróziu, preto je vhodné udržiavať nože z VG-10 v suchu a čistote. Z času na čas je vhodné ošetriť čepeľ olejom, aby sa predišlo bodovej korózii. Na ošetrenie odporúčame kaméliový olej.

Dodávame v darčekovej krabici.

Nože Tojiro

Japonské kuchynské nože Tojiro.Tojiro je tradičný japonský výrobca kuchynských nožov sídliaci v meste Tsubame v prefektúre Nigata, ktoré je japonským centrom výroby kovových produktov vrátane nožov. Japonský kuchynský nôž Tojiro je aj v dnešnej dobe vyrábaný tradičnými, po stáročia overenými postupmi, pri ktorých výrobca využíva možnosti moderných technológií. Vďaka tomu sú kuchynské nože Tojiro vysoko uznávané tak v Japonsku ako na celom svete. Ako jeden z mála posledných výrobcov má Tojiro celý výrobný proces svojich nožov v Japonsku.

Dodatočné parametre

EAN: 4960375138202
Druh kuchynského noža: Sada kuchynských nožov
Druh ocele: Nerezová oceľ
Materiál čepele: VG-10
Materiál rukoväte: Drevo
Tvrdosť čepele: 60-61 HRC
Povrchová úprava čepele: Satin
Výbrus: Konvexný
Krajina pôvodu: Japonsko
Všetky parametre
Produkt nájdete v tejto kategórii
Japonské nože
0,0

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
0x
Nevypĺňajte toto pole:

Japonské kuchynské nože Tojiro.Tojiro je tradičný japonský výrobca kuchynských nožov sídliaci v meste Tsubame v prefektúre Nigata, ktoré je japonským centrom výroby kovových produktov vrátane nožov. Japonský kuchynský nôž Tojiro je aj v dnešnej dobe vyrábaný tradičnými, po stáročia overenými postupmi, pri ktorých výrobca využíva možnosti moderných technológií. Vďaka tomu sú kuchynské nože Tojiro vysoko uznávané tak v Japonsku ako na celom svete. Ako jeden z mála posledných výrobcov má Tojiro celý výrobný proces svojich nožov v Japonsku. 

Tojiro vyrába kuchynské nože z tradičných japonských materiálov ako je drevo magnólie alebo gaštanu a používa originálnu japonskú vrstvenú oceľ. Táto oceľ je vyrábaná rovnakým spôsobom aký sa používa pri výrobe tradičných japonských mečov katana z ocele Tamahagane. Jadro tejto vrstvenej ocele je vyrobené z veľmi tvrdej ocele ako Shirogami (White paper steel), Aogami (Blue Paper Steel) alebo VG-10. Toto tvrdé jadro je z bokov chránené mäkšou oceľou. Tvrdé jadro dodáva čepeli excelentné rezné vlastnosti a možnosť brúsenia na vysokú ostrosť. Mäkká oceľ na bokoch dodáva čepeli odolnosť a uľahčuje brúsenie. Takáto vrstvená oceľ je typická pre japonské nože. Keďže sa jedná o uhlíkovú oceľ, čepeľ si vyžaduje pravidelnú starostlivosť, aby sa zabránilo korózií. Odmenou za pravidelnú starostlivosť vám bude krásny, funkčný a originálny nôž na celý život.

Mohlo by Vás zaujímať
 

 150+ rezbárskych makiet a zľava 5 % na prvý nákup.

Prihláste sa k odberu noviniek. Zľavu dostávate automaticky za prihlásenie.
 

Vaša e-mailová adresa je u nás v bezpečí.
Zásady zpracovania osobnýh údajov

 
 

Ďakujeme

Zadanú e-mailovou adresu ešte prosím potvrďte vo Vašíej schránke.