Kuchynský nôž Tojiro Basic VG10 Gyuto 20 cm kuchársky F-317
Kód: F-317
Novinka
Tojiro Basic VG10 gyuto 20 cm kuchársky F 317
Loading...

Kuchynský nôž Tojiro Basic VG10 Gyuto 20 cm kuchársky F-317

Kód: F-317

Kuchynský nôž typu gyuto z nehrdzavejúcej ocele VG-10. Dĺžka čepele 20 cm, celková dĺžka 32 cm. Rukoväť z dreva pakkawood.

Detailné informácie

Skladom
23.6.2025
TIP! Nakúpte počas pracovných dní do 13:00 a vašu objednávku odošleme ešte v ten deň.
Môžeme doručiť do Možnosti doručenia Strážiť
€88 €71,54 bez DPH

Služby Kniland Partneri

Nákupom tohto produktu získate zľavu na:

Máte účet? Máme pre vás zľavy.

Zaregistrujte sa teraz a získajte zľavu 2 %. Prihlásení zákazníci vidia cenu už s vernostnou zľavou.

Registrácia

Zákaznická podpora

Zavolajte nám každý pracovný deň od 8:00 do 16:30

Rýchla doprava
Rýchla doprava
Zásielky doručujeme do 2 pracovných dní.
Tovar skladom
Tovar skladom
Produkty máme okamžite dostupné vo vlastnom sklade.
Vernostné zľavy až do 10%
Vernostné zľavy až do 10%
Pre registrovaných zákazníkov. Okamžitá zľava 2% po registrácií.
Záruka originality
Záruka originality
Nakupujeme priamo od výrobcov alebo oficiálnych distribútorov.

Podrobný popis

 

Japonský kuchynský nôž Tojiro Basic VG10 Gyuto 20 cm kuchársky F-317

Tradičný kuchynský japonský nôž Tojiro Basic VG10 Gyuto predstavuje perfektnú kombináciu japonskej ocele, prvotriednych materiálov a elegantného dizajnu. Japonský nôž s dĺžkou čepele 20 cm využijete na najrôznejšie druhy krájania, či už pôjde o čistenie zeleniny, rezanie rýb alebo porciovanie mäsa. Pre maximálnu ostrosť je jadro čepele vyrobené z veľmi tvrdej japonskej nerezovej ocele VG-10, ktorá je vložená medzi 2 vrstvy chrómovej nerezovej ocele.

Rukoväť je z vrstvených drevených dýh a živice, tzv. pakkawood, ktoré majú vysokú odolnosť voči vlhkosti. Takéto rukoväte sú hygienické a mimoriadne vhodné do kuchynského prostredia.

Využitie: Gyuto je kuchársky nôž so širokou čepeľou pre rýchle a efektívne krájanie mäsa, rýb a zeleniny.

Údržba: odporúčame jemné ručné umývanie vo vlažnej vode, nôž nie je vhodný do umývačky riadu. Po použití je potrebné nôž umyť a utrieť do sucha. Oceľ VG-10 je síce nerezová, ale aj napriek tomu môže byť mierne náchylná na bodovú koróziu, preto je vhodné udržiavať nože z VG-10 v suchu a čistote. Z času na čas je vhodné ošetriť čepeľ olejom, aby sa predišlo bodovej korózii. Na ošetrenie odporúčame kaméliový olej.

Nože Tojiro

Japonské kuchynské nože Tojiro.Tojiro je tradičný japonský výrobca kuchynských nožov sídliaci v meste Tsubame v prefektúre Nigata, ktoré je japonským centrom výroby kovových produktov vrátane nožov. Japonský kuchynský nôž Tojiro je aj v dnešnej dobe vyrábaný tradičnými, po stáročia overenými postupmi, pri ktorých výrobca využíva možnosti moderných technológií. Vďaka tomu sú kuchynské nože Tojiro vysoko uznávané tak v Japonsku ako na celom svete. Ako jeden z mála posledných výrobcov má Tojiro celý výrobný proces svojich nožov v Japonsku.

Dodatočné parametre

EAN: 4960375013172
Druh kuchynského noža: Gyuto
Druh ocele: Nerezová oceľ
Materiál čepele: VG-10
Materiál rukoväte: Drevo
Celková dĺžka: 32 cm
Dĺžka čepele: 20 cm
Dĺžka čepele (od - do): 20,00 - 24,99 cm
Hrúbka čepele: 1,6 mm
Šírka čepele: 4,5 cm
Hmotnosť: 135 g
Tvrdosť čepele: 60-61 HRC
Povrchová úprava čepele: Satin
Výbrus: Konvexný
Krajina pôvodu: Japonsko
Všetky parametre
Produkt nájdete v tejto kategórii
Japonské nože
0,0

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
0x
Nevypĺňajte toto pole:

Japonské kuchynské nože Tojiro.Tojiro je tradičný japonský výrobca kuchynských nožov sídliaci v meste Tsubame v prefektúre Nigata, ktoré je japonským centrom výroby kovových produktov vrátane nožov. Japonský kuchynský nôž Tojiro je aj v dnešnej dobe vyrábaný tradičnými, po stáročia overenými postupmi, pri ktorých výrobca využíva možnosti moderných technológií. Vďaka tomu sú kuchynské nože Tojiro vysoko uznávané tak v Japonsku ako na celom svete. Ako jeden z mála posledných výrobcov má Tojiro celý výrobný proces svojich nožov v Japonsku. 

Tojiro vyrába kuchynské nože z tradičných japonských materiálov ako je drevo magnólie alebo gaštanu a používa originálnu japonskú vrstvenú oceľ. Táto oceľ je vyrábaná rovnakým spôsobom aký sa používa pri výrobe tradičných japonských mečov katana z ocele Tamahagane. Jadro tejto vrstvenej ocele je vyrobené z veľmi tvrdej ocele ako Shirogami (White paper steel), Aogami (Blue Paper Steel) alebo VG-10. Toto tvrdé jadro je z bokov chránené mäkšou oceľou. Tvrdé jadro dodáva čepeli excelentné rezné vlastnosti a možnosť brúsenia na vysokú ostrosť. Mäkká oceľ na bokoch dodáva čepeli odolnosť a uľahčuje brúsenie. Takáto vrstvená oceľ je typická pre japonské nože. Keďže sa jedná o uhlíkovú oceľ, čepeľ si vyžaduje pravidelnú starostlivosť, aby sa zabránilo korózií. Odmenou za pravidelnú starostlivosť vám bude krásny, funkčný a originálny nôž na celý život.

Mohlo by Vás zaujímať